Important: Există o vânătoare de Churro scavenger care se întâmplă la Disney chiar acum

Luați în considerare această invitație oficială de a mânca cât mai multe churouri pe care le puteți lua mâinile pe: În cadrul Pixar Fest, Disneyland a creat o provocare Churro și este în principiu o vânătoare de scavenger pentru deserturi.

De acum până pe 8 iunie, deținătorii de drepturi anuale pot primi o hartă de 5 USD la oricare dintre căruțele churro participante. Harta vă va îndruma către patru furnizori din întreaga parc, unde sunteți încurajați să comandați un churro de specialitate.

Vezi acest mesaj pe Instagram

���� 2018 AP Churro Challenge .. COMPLET! ���� pentru real, eu nu mănânc niciodată că multe churros din nou în viața mea .. ����♀️��Harta este de 5 $ disponibile la căruțele churro, și veți obține butonul dvs. la sfârșitul colț AP în DCA atunci când ‘re făcut! ��man Nu pot să aștept ca toți să vedeți videoclipul! ������ #pixarfest #churrochallenge #churros #churroholic #churroslocos

Un post distribuit de KT�� (@ktthedisneybear)

Acestea sunt churros ediție limitată care va fi pe radar dumneavoastră:

Coco Churro

imagine

Courtesy of Walt Disney World

Bazat pe cel mai nou film al lui Pixar, ciocolata Coco Churro este servită cu un sos de ciocolată cu mirodenie în stil mexican. Găsiți-o la Frontierland Churro Cart.

Kevin Churro

Vezi acest mesaj pe Instagram

AP Churro Challenge! . . . #kevinschurro #apchurrochallenge #churro #disneyland #disneyap #foodsofdisneyland #disneygram #instadisney #pixarfest

Un articol postat de Adrian (@ adrian_b81)

Nu toate churrourile sunt scorțișoară. Kevin’s churro are o acoperire cu zahăr de lămâie, în plus, plus Pietricele Fruity zdrobite. Este disponibil la Town Square Churro Cart pe Main Street.

Presto Rabbit Churro

Vezi acest mesaj pe Instagram

Tortul de morcovi churro este atât de delicios! ���� Se simte ca un churro regulat, dar sosul de brânză cu smântână a făcut-o spectaculoasă! �� Puteți găsi acest lucru la căruciorul churro din Piața New Orleans, lângă Mansion Haunted. Măriți-vă pentru a vedea paietele! ✨Acum, asta este magia Disney! Mărturisire: Doar o Disney Hawai’i mama iubește tortul de morcovi • • #disneyland #happiestplaceonearth #pixarfest #pixarfestfood #disneyeats #disneyfood #disneyfoodie #churros #churrochallenge #churrosmagazine #carrotcake #carrotcakechurro #dailydisneytrends #foodsofdisneyland #fromhawaiitodisney #disneyhawaiimoms ����

Un post partajat de Disney Moms de la Hawai’i �� (@disneyhawaiimoms)

Piața Churro Cart din New Orleans Square găzduiește chioșcul Presto Rabbit Churro, alcătuit dintr-o cofetărie cu prăjituri de morcov care vine cu sosul de smântână cu glazură de brânză topită.

Furnicile pe un jurnal Churro

imagine

Courtesy of Walt Disney World

Căruciorul churro din Țara Bugului are, fără îndoială, cel mai nebun churru al ciorchinului: Acest baton cu gheață gheață este acoperit cu un cereale de tip Cocoa Krispies.

Pentru fiecare churro pe care îl cumperi, vei primi un autocolant pe hartă. Dacă cumpărați toate cele patru, puteți să o aduceți la Colțul AP din paradisul Gardens pentru a răscumpăra un pini împodobit cu Mike și Sulley care vă felicită pentru finalizarea provocării.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Cine va face provocarea AP Churro? Acesta este un astfel de buton drăguț! Multumesc @ alldisney.55 pentru partajare! #churro #churrochallenge #apchurrochallenge #disneyland #disneylandresort #pixarfest #pixarfest #disneybutton #dlr #dca

Un post publicat de Disneyland Anaheim (@disneyland_allfun)

Acum, dacă ești nu un deținător anual, și nu sunteți destul de pregătit să plătiți atât de mult bani pe un membru, puteți totuși să participați la propria versiune a provocării churro – tocmai nu veți obține niciun bilet gratuit la sfârșit.

Urmați Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

72 + = 76