Iată primul aspect din fabrică

În ciuda faptului că ați mâncat Skittles de aproximativ 328.943.274 de ori în viața ta, probabil că nu ți-ai dat seama niciodată cum au fost făcute. Din fericire pentru tine, Delish a primit recent primul turneu din interiorul sălii de aromă a fabricii din Yorkville, Illinois și a învățat câteva lucruri nebunești despre procesul de elaborare a Skittles.

Știați, de exemplu, că în cadrul produselor de cofetărie Mars Wrigley, angajații numesc tehnica din spatele creării bomboanei “[a face] curcubeul?” Acele bucăți individuale de bomboane sunt numite “linte?” Mai jos, mai multe lucruri pe care le-ați probabil nu a știut niciodată despre favurile tale.

Fiecare aromă Skittles are propriul său proces de preparare a aromei.

Asta inseamna ca reteta pentru Skittles de capsuni este foarte diferita de Skittles de struguri din mere verde, etc. Exista intreaga echipa de cercetare si dezvoltare care aduce aceste arome la viata.

Aroma nu are nimic de-a face cu culoarea.

Credeți-vă sau nu, aroma distinctă pe care o degustați din fiecare Skittle pe care o consumați nu este din coaja nebunită, ci dintr-un proces secret de aromatizare care se întâmplă inainte de sunt lăcuite. Deci, da, Skittles trăiesc o viață scurtă, incoloră înainte de a deveni ceea ce obișnuiți să vedeți și să mâncați. Este nevoie de oriunde de la 4-6 ore pentru a adăuga culoarea bomboanelor.

Bomboanele incolore individuale sunt cunoscute sub numele de “linte”.

În lumea lui Marte, aceste bomboane incolore există pentru a se asigura că fiecare aromă într-adevăr se ridică pe cont propriu. Dacă puteți gusta o Skittle incoloră și știți în inima și în suflet că este aromă de lămâie, oamenii buni de la Skittles și-au făcut treaba. Se numesc linte pentru că sunt în formă de ele, BTW!

Vor face teste de gust pentru a se asigura de asta.

Testarea gustului se întâmplă așa cum se vede în videoclipul de mai sus: într-o cameră roșie, cu lumină slabă, cu câteva perechi de linte.

“Daca ati mai mancat vreodata Skittles si uitati-va la culoarea unei linte de struguri, probabil aveti o idee despre ceea ce va gusta din cauza expunerii si experientei dumneavoastra anterioare”, a explicat un reprezentant al Skittles. “Prin îndepărtarea culorii” lentil “în acest exercițiu personalizat, vom fi mai greu pentru cineva să se apuce de o indicație vizuală despre ce ar putea fi aroma înainte de ao gusta”.

Nu toată lumea este capabilă să distingă arome imediat fără colorare, dar majoritatea sunt capabili cel puțin să identifice ce arome sunt diferite unul de celălalt.

Fiecare culoare este produsă individual.

După ce au fost făcute toate, aromele se amestecă împreună pe o bandă de amestecare (pe care o puteți vedea și în videoclipul de mai sus). Acest lucru vă asigură că aveți un raport bun de la struguri la lămâie până la verde, de la portocală la căpșuni (sau orice aromă vine în pachetul pe care l-ați ales) în fiecare porție. Nu există știință exactă despre cât de multe din fiecare aromă ajung în fiecare ambalaj, totuși. Skittles spune că există 371.292 combinații potențiale de aromă în fiecare sac.

Oh, și deși sunt multe tonuri de pachete de Skittles distractive de a alege, aceste arome originale rămân cele mai populare.

imagine
Alexandra Folino

COMANDĂ ÎN AVANS ACUM Delish Cookbook, barnesandnoble.com