Iată-ți voia să termini, dar aceste lumânări cu aromă de carne sunt cea mai bună zi a tatălui prezentă din toate timpurile

Unele știri A + pentru toți cei care au epuizat în totalitate opțiunile de șosete, whisky și pulovere ale Zilei Tatălui: A.1. lanseaza lumanari parfumate inainte de vacanta.

CUMPARĂ ACUM A1 Parfumuri de carne, $ 15, a1meatscents.com

Pentru cei care au auzit “lumanari parfumate” si nu a vreau imediat să plâng, vă rog să știți că există trei soiuri de a alege. Există Carnea Originală, care miroase ca frișca ceară, Backyard BBQ, care miroase ca și Magazinul de Crăciun în lunile de vară (nu știu, poate că sensul nostalgiei olfactive este oprit?) Și Classic Burger, care miroase ca un bucată de carne de vită marinată.

Dacă nu aveți încredere în opinia mea subiectivă, vă rog să știți că alți angajați ai Delishului au numit mirosurile carnivore ale lumânărilor “incredibile”, “carne veche care a stat afară … amestecată cu mâncare pentru câini” și “WOW, OK”.

Lumanarile costa 14,99 dolari si sunt menite sa arda timp de 50-70 de ore. Sunt disponibile aici, în timp ce consumul durează. Sau, știți, puteți să vă întoarceți la tot chestia de șosete vechi plictisitoare. Depinde de tine!

Urmăriți Delish pe Instagram.