Iată cum să obțineți un Krispy Kreme Donut gratuit acum

Există un hack la scorurile libere Krispy Kreme gogoși – și nu, nu implică flirturi nerușinate cu angajații, și acest lucru nu are nimic de-a face cu aceste “Hot Now” semne zvonuri. Tot ce trebuie să faceți pentru a înfunda o gogoasă glazură, în totalitate gratis, Descărcați aplicația membrilor lanțului Recompense. Serios. Este atât de ușor.

Doar du-te la magazinul de aplicații, căutați aplicația Krispy Kreme și descărcați. De fapt, dacă vă simțiți leneși, vă vom face ușor: Iată legătura directă cu aplicația pentru utilizatorii de Android și fanii Apple. Va trebui sa te inregistrezi ca membru, dar cand o faci, vei primi un voucher pentru o gogoasa gratuita Original Glazed. Și, la ziua de naștere, ei vor face ante cu o altă gogoasă gratuită pentru a vă ajuta să sărbătoriți în stilul adevărat de inducere a comăi de zahăr, așa cum a intenționat universul. (Veți câștiga, de asemenea, puncte de fiecare dată când utilizați aplicația pentru a cumpăra lucruri la unul dintre magazinele sale, ceea ce se poate traduce în … mai multe gogosi gratuite.)

Krispy kreme doughnuts
Getty Images

Din păcate, bebelușul se aplică numai la gogoasa clasică a lanțului, astfel încât nu veți putea încerca noua Casă de Lămâie de o săptămână. Desigur, asta nu te va împiedica să încerci. ��

Krispy Kreme

Krispy Kreme

Aplicația este o perk mai puțin cunoscută care merită cu siguranță să ai pe radar, mai ales când folosești funcția “Hot Now” a aplicației pentru a primi o alertă atunci când Krispy Kreme cel mai aproape de tine este servirea tratează direct din fântână-picurare linie de asamblare.

Viata ta nu va fi niciodata la fel. Și nici talia ta.

Urmați Delish pe Instagram.