Iată cum să obțineți Ramen Onesie Chrissy Teigen Îmbrăcat Luna In

Este greu să nu vezi Cupa de nuci, fără să vă reluați imediat la nopți lungi la facultate, să vă grăbiți pentru finala în camera dormitorului – sau să le faceți după școală, deoarece acestea sunt singurul lucru pe care ați putea să-l aveți cu încredere în microunde, fără a arde casa jos. De-a lungul anilor, palatul dvs. poate că a progresat dincolo de acele cești de polistiren de rame sărate și instantanee, dar, din anumite motive, încă ne place. Aparent, Chrissy Teigen și fiica ei, Luna, împărtășesc sentimentul.

Vezi acest mesaj pe Instagram

cu taitei drăguț

Un post partajat de chrissy teigen (@chrissyteigen) pe

CUMPARA ASTA ACUM: Cute Tăblițe Onesie și Hat, 49 $; etsy.com

Teigen a împărtășit această fotografie a lui Luna pe Instagram, purtând o ceașcă de nuci de orez, subtitrând postul “fidea drăguț”. Este in siguranta sa spunem ca Luna Legend poate trage de la orice costum (inclusiv un costum de baie avocado), dar aceasta in special ne-a facut sa ne intrebam de unde putem sa comandam unul dintre noi.

Eforturile de a găsi o versiune pentru adulți au eșuat, dar am aflat de unde puteți cumpăra aspectul nostalgic al celui mic din viața dvs. (cu dimensiuni de la 6 luni la 6T). Ele sunt disponibile pe Etsy prin BuzzBearStudio, și puteți chiar înșuruba o potrivire ramen pălărie de fidea din fire.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.