Iată cum să obțineți gratuit gheața italiană Rita de azi

Cu un alt Nor’easter care se îndreaptă în multe părți ale țării în această săptămână, gheața italiană a lui Rita oferă clienților o cale mult mai bună de răcire în prima zi a primăverii cu înghețate gratuite italiene pe 20 martie.

Lanțul de restaurante a anunțat pe social media că doresc ca clienții să se trăiască marți, luând unul dintre cele mai cunoscute arome înghețate și apoi să se laude cu adepții lor folosind hashtag #WhatsYourExcuse.

Clienții sunt încurajați să împărtășească o scuză bună pentru motivul pentru care au decis să-și piardă toate responsabilitățile și să intre într-unul din magazinele lor pentru o probă. Iubitorul italian de gheață care vine cu Cel mai bun scuza poate câștiga apoi o excursie gratuită în Miami, unde temperaturile se simt de fapt prima zi a primăverii.

“O excursie de trei zile,” Night Hooky Trip “de trei zile la Miami va fi acordată concurentului care prezintă cea mai bună scuză pentru a-și îndepărta responsabilitățile zilnice în prima zi de primăvară și a vizita cel mai apropiat Rita pentru gheața italiană gratuită” regulile concursului de stat. Introduceți scuza dvs. în acest post de pe Facebook pentru o șansă de a câștiga și a opri una dintre aceste locații Rita pentru o gheață gratuită italiană.

Dacă nu sunteți un fan al gheții italiene și sunteți mai degrabă un fan al înghețatei, Dairy Queen oferă de asemenea un con conic pentru a sărbători prima zi a primăverii. Oferta specială va contribui la strângerea de fonduri pentru spitalele de copii Miracle Network prin donații de la clienți și are loc la locațiile non-mall participante ale restaurantelor Dairy Queen și DQ Grill & Chill.

Urmăriți Delish pe Instagram.

Descărcați aplicația Delish.