Iată cum puteți obține o plăcere gratuită din această lună a lui Denny

Denny’s vrea să-și ia un pic de greutate de pe umeri atunci când vine vorba de pregătirea unei sărbători pentru sărbătorile. Deci, pentru luna următoare, cina vă ajută să intrați în spiritul de vacanță oferindu-vă plăcinte gratuite de dovleac și pecan clienților care comandă online.

Începând de pe Luni Cyber ​​(27 noiembrie) și terminând în ziua de Crăciun, clienții care utilizează codul promoțional “FREEPIE” atunci când plasează o comandă mobilă sau online de 20 $ sau mai mult, primesc o plăcintă gratuită în întregime în aroma aleasă de dvs. – livrare la depozit sau livrare la locațiile participante.

“La Denny’s, suntem foarte mândri să împărtășim mesele cu familia și prietenii pe parcursul sărbătorilor”, a declarat John Dillon, directorul departamentului de marketing al Denny, într-o declarație. “Cu toate acestea, știm cât de agitat este acest moment al anului și oferim oaspeților noștri un gust de confort care le va permite să petreacă mai mult timp unul cu celălalt și mai puțin timp pregătindu-ți o masă pentru a vă bucura de fiecare membru al familiei! “

Sigur, nu este nimic cum să faci legătura cu membrii apropiați ai familiei în timpul sărbătorilor și alături de pregătirea cina de Crăciun și Ziua Recunostintei. Dar cel puțin posibilitatea de a obține un desert gratuit de la Denny va va oferi un vas mai puțin pentru a pune accentul pe măsură ce timpul de masă se apropie. Desigur, promoția este bună numai în timp ce consumabilele durează și acest lucru este prea bun pentru o afacere pentru a trece, astfel încât ați putea dori să acționați rapid pe aceasta.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.

Добавить комментарий

*

77 − 68 =