Hostessul creează o nouă aromă de Ho-Ho pentru prima dată

Din moment ce Hostessul la debutat pe Ho Ho în 1967, nu a mâncat cu aroma ciocolatei sale cu ciocolată-tort-și-vanilie-cremă-aviat tratamente. Pana acum.

Producătorul de prăjituri de gustare a anunțat ieri că tortul de ciocolată Peppermint Ho Hos, cu umplutură de cremă de culoare roz, de menta, ar fi lovit magazinele de produse alimentare în fiecare zi. Ele sunt deja listate pe site-ul Walmart, deși trebuie să mergeți la cel mai apropiat magazin pentru a ridica o cutie.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Ooooh !! Acestea arata delicios! #hohos

Un articol postat de Sarah (@toyreviewsforyou)

Ho Hos nu sunt singura gustare de hostess pentru a obține tratamentul sezonier – brandul pune acea înghețare care împrospătează respirația să se folosească într-o altă ediție limitată, cu torturile Merry Minty Holiday. Aceste buchete de ciocolată au o umplutură verde, cremă de miere și o glazură verde potrivită la vârful tortului, care este presărat cu stropi roșii și albe, ca să nu vă poticniți de aceste tratamente la sfârșitul lunii februarie și să le greșiți pentru dulciurile Sf. Patrick’s Day. (Horror-ul!)

Vezi acest mesaj pe Instagram

Micul Tony este gata să “pătrundă” în aceste prăjituri de vacanță Merry Minty de la hostess …. Video de pe canalul mrdark0121 mâine #youtube #holiday #scarface #hostess #mint #tonymontana #limitededition

Un post partajat de mrhappy0121 (@ mrhappy0121) pe

Compania nu a anunțat dacă alte gustări vor fi obținute dolled pentru sezon, deși, având în vedere că Sno Balls sunt vopsite pentru fiecare sărbătoare – și, de obicei, nu alb lor de iarnă în jurul valorii de această oră a anului – și serie recentă de ediție limitată Aromele Twinkie (Pumpkin Spice, Banana, Chocolate Creme-filled, doar pentru a numi câteva), nu ne-ar surprinde dacă ar fi mai multe pe drum.

Această ediție este doar una din mai multe cutii în culori roșii, verzi și cu zăpadă, care se lovesc de rafturile magazinelor de produse alimentare în această săptămână, și cu siguranță nu va fi ultima. Aromele sezoniere ale M & M – inclusiv cele noi de soiuri Café Mocha și Hot Chocolate, precum și o mâncare preferată, Miezul de ciocolată albă – sunt stocate la nivel național, precum și chipsuri Pringles și ciocolată neagră,.

Urmăriți Delish pe Instagram.