Hello Kitty’s First Café din S.U.A. este deschisă pentru afaceri

UPDATE: 15 iulie 2016 la ora 17:25

Long-așteptatul Cafenea Hello Kitty este în cele din urmă în plină desfășurare, oferind clienților dulciuri și băuturi dintr-un vas de transport maro roz la Irvine Spectrum’s Big Wheel Court din Orange County, CA. Decorul este adorabil, așa cum era de așteptat, cu o copertă roz și albă, grafica Sanrio pe pereți și un semn de neon cu caracterul dragut pe care îl iubim,.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Bună ziua #SouthCalifornia! Containerul #HelloKittyCafe Pop-Up va avea deschiderea noastră de vineri, vineri, 15 iulie, cu sărbătorile care continuă până în week-end până duminică, 17 iulie! Întoarceți-vă în fiecare zi pentru a obține o vizită plină de șampanie și băuturi supreme și delicioase și băuturi pe care le vom servi! Ne vedem în curând!

Un post distribuit de Hello Kitty Cafe Truck (@ hellokittycafetruck)

Cafeneaua este o fereastră pop-up care va rămâne în centrul comercial pentru un an întreg, însă putem spune deja că va fi împachetată până la o nouă observație – de la deschiderea în această dimineață, cafeaua a anunțat că a ajuns la capacitate, închizând linia pentru ziua. Asigurați-vă că ați coborât mai devreme!

[instagram]

Vezi acest mesaj pe Instagram

Am ajuns la capacitate și închidem linia pentru zi. Vă mulțumim pentru sprijinul și răbdarea dvs.! Vă rugăm să vizitați-ne în timpul rezidenței noastre de ani @irvinespectrumcenter. Așteptăm cu nerăbdare să vă servim! ��

Un post distribuit de Hello Kitty Cafe Truck (@ hellokittycafetruck)

[/ Instagram]

Odată ajuns în interiorul sau pe terasa miniaturală, oaspeții pot savura limonada de mămăligă cu căpșuni sau Portola Coffee și se pot bucura de dulciuri cum ar fi plăcinte de mere mici și buzunare de patiserie de căpșuni.

[instagram]

Vezi acest mesaj pe Instagram

Îndepărtați-vă setea cu o gustare dulce de limonadă de menta de căpșuni la containerele #HelloKittyCafe Pop-Up! Deci, răcoritoare! Asigurați-vă că ne vizitați în timpul weekend-ului nostru de deschidere de vineri, vineri, 15 iulie, până duminică, 17 iulie! Vom avea cadouri zilnice, în timp ce consumabilele vor dura, deci nu ratați!

Un post distribuit de Hello Kitty Cafe Truck (@ hellokittycafetruck)

[/ Instagram]

Festivitățile de deschidere vor avea loc duminică, 17 iulie, dar puteți să vă mențineți sărbătorile pe tot parcursul anului, luându-vă un tort cu aniversare acoperit cu un roșu dulce!

Vezi acest mesaj pe Instagram

Sărbătoriți-vă ziua specială cu un tort de ziua de nastere @ hellokittycafe! E super yummy și perfect pentru orice ocazie dulce. Opriți-vă de containerul #HelloKittyCafe pop-up la @irvinespectrumcenter începând cu acest weekend pentru a alege unul. Apropo, Grand Opening este în această vineri, 15 iulie până duminică, 17 iulie! Vor exista cadouri de zi cu zi în timp ce consumabilele vor dura, așa că veniți să vă distrați!

Un post distribuit de Hello Kitty Cafe Truck (@ hellokittycafetruck)

ORIGINAL POST: 23 noiembrie 2015 la 3:36

Restaurantul Hello Kitty din Hong Kong se hrănește deja cu mândria de pisici și este timpul ca Statele Unite să intre pe bandwagon. Odată ce un camion alimentar din California de Sud, Hello Kitty Café își va face debutul într-un container temporar de expediție la Centrul Irvine Spectrum spre sfârșitul lunii, Los Angeles Times rapoarte. Din fericire, compania mamă a companiei Hello Kitty, Sanrio, are deja planuri de a planta rădăcini într-un spațiu mai permanent pe coasta de vest – atunci nu vom mai trebui niciodată să ne luăm la revedere acestor deserturi cu tematică adorabilă.

Cafeaua nu va servi doar gogoși irezistibili, macaroane, mini-prăjituri și cookie-urile Hello Kitty, dar va include și un serviciu de ceai zilnic și va vinde cafea și sucuri. Deși majoritatea tratamentelor vor fi inspirate de pisica de desene animate cu arc, fiți siguri că veți putea găsi dulciuri selectate cu alte fan favorite, cum ar fi My Melody, Keroppi, Little Twin Stars și Chococat.

Până la deschiderea cafenelei, puteți găsi multe dintre aceleași delicii, seturi de cookie-uri, tricouri și cani, la Hello Kitty Café Truck, care trăiește în California.

Avem doar câteva întrebări fără răspuns: Când vom face o acțiune Hello Kitty pe coasta de est? Și, mai important, de ce Hello Kitty nu este de fapt o pisică?

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

89 − = 81