Hei, copii din anii ’90: General Mills a făcut un joc de cărți cu numărătoarea Chocula

Adu-ți aminte de mersul pe culoarul de cereale și de cerșit pe cei săraci cu care erați cu cel mai bogat cereale de ciocolată pe rafturi? Și eu. Contele Chocula a fost întotdeauna un alergător în față. Ciocolata de cereale cu marshmallows este un mic dejun de campioni de opt ani, la urma urmei.

Indiferent dacă ați fost un fiu al ciocolatei ca mine sau ați preferat o altă varietate de monster de la General Mills, veți fi t-h-r-i-l-l-e-d să știți că fețele cerealelor noastre preferate din copilărie se reîntorc!

Monster Crunch! Jocul Bătălia Micului dejun permite doi sau cinci jucători să-și aleagă caracterul preferat de cereale Monster și luptă pentru a vedea cine poate “mânca” cele mai multe cereale, potrivit Big G Creative, editorul jocului. Puteți alege între Boo Berry, Contele Chocula, Fructe Brute, Fruity Yummy Mummy și Franken Berry. Big G Creative descrie Monster Crunch! ca un “joc de noroc și strategie” cu ritm rapid, în care fiecare jucător colectează cât mai multe “cărți de cereale” în “Bowls”.

imagine

Ţintă

Fiecare personaj are puteri deosebite, firește, ceea ce vă va oferi un avantaj pentru a “ajuta să aruncați cele mai multe cereale”. Jocul este recomandat pentru vârstele de 9 ani și mai în vârstă, astfel încât să puteți supune micuțul dvs. preferat unui nostalgie din copilarie! Ea durează doar 20 de minute pentru a juca, care (sperăm) este suficient de scurtă pentru a menține atenția copiilor cu tehnologie obsedată.

Au trecut aproximativ 10 ani de când cerealele Monster au fost disponibile pe tot parcursul anului, per Forfotă. În schimb, ele au devenit elemente de sezon disponibile în jurul valorii de Halloween și adesea exclusive la Target. Monster Crunch! va fi disponibilă și exclusiv la Target și target.com.

Jocul va fi pe rafturi la Target începând cu 26 august și disponibil pe target.com un pic mai devreme decât acesta. Pentru 19,99 USD, jocul este al tău. Nu știu despre tine, dar Sunt încântat să stau în trandafiri, să-mi aleg monstrul și să-mi amintesc de dimineața care a început cu un castron de Franken Berry înecat în lapte de 2%. TBT!

imagine
Con Poulos

COMANDĂ ÎN AVANS ACUM Delish Cookbook, indiebound.org

Добавить комментарий

*

+ 72 = 78