GRATUIT CREAM ALERT: Breyers este livrarea de ping-uri gratuite pentru Ziua Nationala Best Friend

A avea un prieten bun este destul de darn cool. În afară de faptul că aceștia sunt staționați în terapeuți, partajați practic totul în viață împreună. Vinul, fotografiile absurde și toate dulapurile tale sunt printre câteva. Poți să te bazezi pe ele să te ajute cu tot ce ți se întâmplă … ca o tavă de brânzeturi sau o plăcintă de pizza proaspăt livrată … pentru că, în inima ei, cea mai bună prietenie se referă la munca în echipă. Adesea chiar se simte ca ei stiu exact la ce te gandesti in orice moment. Pentru noi, acele gânduri sunt în mod normal despre tacos, sau chiar mai bine, desert.

Dacă tu și cel mai bun prieten al tău sunteți ca noi și avem nevoie constantă de zahăr, atunci această veste este pentru tine. Pentru o singura zi (8 iunie), Breyers face livrari la usa dumneavoastra de pantaloni de inghetata, GRATUIT. Deci, atunci când telepatica lovituri, și amândoi știți desert este în mintea ta, nu va trebui să se mute un centimetru sau petrece un ban.

imagine

Breyers

Începând de la ora 12 p.m. ora locală, iubitorii de înghețată și BFFS în NYC, San Francisco, Chicago și Philadelphia pot obține aroma populară de brânză și delicatețe din Breyer, în timp ce proviziile sunt ultime. URA!

Și în timp ce împărtășiți o înghețată cu o gustare cu OG-ul dvs. poate fi distracția dvs. preferată, renunțarea la cutia dvs. reală pentru ei nu este distractivă, la fel ca deloc. În funcție de promovare, Breyers va trimite peste două ping-uri – pentru că, deși tu și al tău # 1 sunt întotdeauna o afacere ambalată, încă mai ai nevoie de independența deserturii.

Tot ce trebuie sa faci este sa tweet orice cu hashtag #BreyersBFF plus un emoji cu doua inimi si emoji de inghetata. Nu uitați să vă asigurați că contul dvs. Twitter este public.

De asemenea, dacă nu trăiți în aceste orașe, nu vă îngrijorați. Dacă vă îndreptați spre site-ul Breyers, puteți obține în continuare un cupon de 2.50 $ pentru a salva niște aluat pe “țipa”!

Urmăriți Delish pe Instagram.