Generalul Tso’Boy a transformat preluarea chineză în sandwich-uri de nivel inferior

Jessica și Gary Wu au devenit cunoscători ai puiului generalului Tso. Va trebui, după ce ați consumat aproape fiecare masă timp de șase luni. Cuplul a știut că doreau să-și schimbe culoarea chinezilor americani cu care au crescut și astfel, pentru a-și stăpâni una dintre mâncărurile lor preferate, au petrecut o jumătate de an în vizită la aproape toate locurile de îmbarcare pe care le-a oferit New York.

Nu mai mult timp, au ajuns la o știință. “O mulțime de generaliștii Tso au tendința de a fi grei, așa că am vrut să scăpăm de asta”, a spus Jessica. “Puiul avea nevoie de acel gust, dar nu ai vrut să fii cântărit cu prea multă pâine și sos.”

Fiecare mușcătură a servit drept cercetare, în timp ce perechea a testat rețete în apartamentul lor, în cele din urmă venind cu amestecul perfect – și o modalitate neașteptată de ao servi: pe pâine franceză, ca un po’boy.

“Am vrut să facem ceva distractiv, este mai modern”, a explicat ea. “Ce mai e american decât un sandwich și mâncare americană chineză?”

Cu asta, sa născut primul lor restaurant – și antena, generalul Tso’Boy.

General Tso'Boy

Generalul Tso’Boy

Jessica lucrează ca manager de marketing la Lobsterul lui Luke, dar înainte de aceasta a lucrat pentru Danny Meyer (de renume Shake Shack) și la Nougatine, restaurantul cu mai mult noroc, alături de Jean-Georges, jucat de Michelin. Ea a visat să-și deschidă propriul restaurant, la fel și soțul ei, Gary – atât de mult încât, deși a lucrat zi cu zi la finanțe, în timpul nopții avea să lucreze ca bucătar la un restaurant din apropiere.

– Aici a obținut experiența din spatele casei, spuse Jessica. “Ar fi gătit până la ora 11 sau 12 noaptea, după o zi de lucru.”

General Tso'Boy

Generalul Tso’Boy

Odată ce au creat sandwich-ul General Tso’boy, duo-ul a deschis un magazin pop-up, doar pentru a vedea ce au crezut ceilalți despre felul lor de mâncare. A fost o lovitură instantanee și, înainte de mult timp, au început să planifice un restaurant plin de suflare – și o mișcare în trecere. Ei și-au îndreptat atenția spre Austin, Texas.

“Familia mea este din Texas, iar dacă sunteți din Texas, cred că întotdeauna o parte dintre voi credeți că vă veți întoarce”, a spus Jessica. Dar acesta nu este singurul motiv: “Austin e un oraș atât de unic, care se apropie, este cool și proaspăt, dar nu la fel de mare ca și New York-ul”.

M-au mutat acum un an, deschizându-și restaurantul nu după mult timp. Și, la fel ca pop-up-ul lor sa dovedit, oamenii s-au înnebunit pentru răsucirea lor la takeout.

General Tso'Boy

Generalul Tso’Boy

Generalul Tso’Boy este cel mai bine vandut, pe care Jessica il acorda in mare masura pentru ca bricheta lui sa ia pe puiul ciupit. Acestea au o glazură mai puțin inertă, cu un șuierat mai puternic de ghimbir, și folosesc doar coapsele de pui, deci carnea este mai sănătos. “Cu toate acestea, eliminăm toată grăsimea de pe coapse, așa că este cât se poate de săracă”, a spus ea.

În timp ce generalul primește toată atenția, alte câteva elemente din meniu au crescut rapid în rânduri: rulourile de ouă de tip cheeseburger (da, la fel ca acestea) și servirea ușoară în casă. “Acum este un ceai verde, dar schimbăm aroma”, a spus Jessica. “A fost totul, de la ceaiul cu bule până la tortul de ananas și avem tot felul de topuri distractive pe care le poți pune pe ea”.

General Tso'Boy Ice Cream

Generalul Tso’Boy

De fapt, popularitatea sa le-a făcut deja să se gândească la următorul lor proiect.

“Poate [servirea moale] ar putea fi un concept de spinoff”, a spus Jessica. “Sau poate am putea să luăm câteva dintre sosurile și obiectele noastre populare, cum ar fi sosul generalului Tso și rulourile de primăvară din cheeseburger, și să le vindem cu amănuntul”.

Mananca inghetata timp de sase luni drept – pentru cercetare! – nu sună așa de rău deloc.

Urmați Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

35 − = 29