Există un Festival Fan al fetelor Gilmore care se întâmplă în această lună

Dacă vă place cafeaua gratuită la fel de mult cât vă place maraton fetele Gilmore de ore în cele din urmă, apoi, oh, mi-am ceva veste pentru tine. Gilmore Girls Fan Fest se întoarce pentru încă un an, lăsând fanii de pretutindeni să petreacă un weekend lung în Stars Hollow.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Vă dorim astăzi cafea și ciocolată fără sfârșit, cum ar fi interiorul @kentcoffeechocolate! Vara înseamnă că soarele începe să se ridice aici puțin înainte de ora 4:00, ceea ce înseamnă că toată lumea este trează la casa noastră prea devreme! Deci, singura soluție evidentă este cafeaua. O zi bună! #gilmoregirlsfanfest #gilmoregirls #coffee

Un post distribuit de Gilmore Girls Fan Fest (@ gilmoregirlsfanfest)

Gilmore Girls Fan Fest, care a fost prezentat anul trecut de co-creatorii Jennie și Marcus Whitaker, vă oferă șansa de a petrece trei zile de viață ca personajele dvs. preferate din spectacol. Asta înseamnă să beți o mulțime de cafea, să participați la o degustare de tort și să participați chiar și la o sesiune de jam, în care puteți să vă alăturați temelor seriei, “Where You Lead”, împreună cu fiica lui Carole King, Louise Goffin.

“Anul trecut am primit o multitudine de laude de la toți cei implicați, de la fani la distribuție, care au făcut decizia de a pune acest festival de anul acesta ușor pentru noi”, a declarat Marcus într-o comunicat. “Jennie și cu mine am învățat multe din timpul nostru din Connecticut și pentru noi oricând vă puteți distra în timp ce învățați ceva nou pe care l-ați făcut bine”.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Avem o mulțime de e-mail-uri de la oameni care ne-au întrebat dacă vor lua o fotografie cu un membru al trupei la festival, de fapt, avem una în dimineața asta, așa că am crezut că ne-ar împărtăși aceste imagini. Voi, acești membri cast sunt cei mai buni oameni. Nici măcar nu ne-am întrebat despre fotografii și autografe, pentru că am vrut ca weekendul să se simtă autentic, dar de multe ori le-am văzut stopându-se în timp ce se plimbau în oraș pentru a se bucura de fanii lor în timpul weekend-ului! Deci, da, probabil că veți obține o fotografie sau două cu câțiva dintre membrii voștri preferați! #gilmoregirls #gilmoregirlsfanfest #starshollow

Un post distribuit de Gilmore Girls Fan Fest (@ gilmoregirlsfanfest)

Evenimentul va avea loc în weekend-ul de 20 octombrie la Kent, Connecticut, orașul care a inspirat creatorul seriei Amy Sherman-Palladino să viseze în primul rând ficțiunea Stars Hollow.

“Punerea pe un eveniment care oferă un weekend plin de bucurie, plin de bucurie pentru alții și ne permite să sărbătorim o mulțime de oameni cu adevărat talentați pe care le admirăm este cu adevărat plină de satisfacții în sine, dar la sfârșitul zilei sunt și eu un fan ceea ce face ca aceasta oportunitate sa fie cu adevarat speciala “, spune Jennie.

Dacă nu puteți să-l faceți pe Stars Hollow anul acesta, nu vă îngrijorați. Cel puțin ai asta fetele Gilmore tort de cafea pentru a vă reaminti de tratamentele de la Luke.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.

Добавить комментарий

*

89 − 82 =