Există o nouă vodcă rosie pe care trebuie să o încercați

Cu excepția cazului în care ați trăit sub o stâncă în ultimii ani, ați observat fără îndoială atacul produselor de roze care inundau magazinele, Instagrams și partidele de supraveghere a burlacilor. Pe măsură ce roșea toată ziua mantra a decolat, vinul Rosé a dat drumul apei spumante cu aromă de rosé, roșé seltzer, cidru de rosé și acum, vodka rosé.

Hangar 1 a fost primul pe scenă, iar săptămâna aceasta, Trei Măslinii au urmat exemplul. Spre deosebire de versiunea Hangar 1, care îmbină vodca și vinul, Trei măsline Rosé folosește o bază de vodcă cu arome naturale pentru a da o nuanță roz și un gust roșu, fără amestecare în vinul real. Mirosul este mai rosu decît vodca, pe care îl apreciem, iar Trei măsline recomandă să-l beau cu apă de sifon sau amestecat într-o frosă (au retete pe site-ul lor!).

imagine

Astrid Stawiarz, Getty

Ca vodca mai degraba decat un amestec de vodca-vin ii ofera un plus de mai putine carbohidrati decat vinul drept, ceea ce a facut actrita Busy Phillips un fan al bauturii. La o petrecere de lansare pentru noua vodcă, Phillips a glumit că iubitul ei rosé îi făcea grăsimea (cuvintele ei, nu ale noastre!), așa că sa tăiat. Acum, că băutura Trei Măsline există, ea intenționează să bea toată vara. Suntem chiar acolo cu tine, fată.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Băieți … @ ThreeOlives tocmai și-a lansat rosu vodka și eu sunt OBSESSED. Eu serios nu știu cum am făcut atât de mult fără ea. #YesWay

Un post partajat de Busy Philipps (@busyphilipps) pe

Împreună cu Phillips, marca de lichior are Betches on board, brandul satiric pe bază de bloguri, condus de Aleen Kuperman, Samantha Fishbein și Jordana Abraham. Betches și Trei măsline au colaborat pe mărfuri, ca niște tambururi înfricoșătoare și un rezervor de mușchi confortabil care publica subtil noua băutură disponibilă pentru cumpărare pe site-ul Betches.

CUMPARĂ ACUM Vodka și Rosé Tank Top, 32 de dolari; betches

Trei măsline Rosé vodka este disponibilă acum la nivel național, și vine într-o sticlă de 750 ml pentru 17,99 dolari. Găsiți-o alături de alte arome de vodcă Instagrammable Three Olives, cum ar fi Loopy, Tartz și Espresso.

Urmați Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

47 − = 44