EXCLUSIVE: Jalapeño Lay de cartofi de cartofi de prânz vin la un magazin de lângă tine

Lay nu este străin de arome neașteptate de cip de cartofi. La urma urmei, acesta este brandul care a adus gustările mondiale ca gustul de pui și vafe, giroscoape și cartofi de cartofi trufe, mergând atât de mult încât să lanseze un concurs anual pentru ideile proaspete din surse. Acum, în zilele de după anunțarea celor trei finaliști din 2017 “Faceți-ne o aromă?” concurs, marca a lansat încă un nou gust: jalapeño chips-uri popper.

Dar acestea nu sunt doar obișnuite jalapeño poppers. Oh nu. Lay nu este așa de importantă. Titlul oficial al lor este Bacon Wrapped Jalapeño Popper, deci există un smidge de sare de fum în plus față de căldura de la aroma de piper și brânză. Fie că veți putea gusta faptul că este înfășurat în bacon, în comparație cu un poplar de jalapeño, care a fost pur și simplu acoperit cu slănină zdrobită, este suspectat de dezbatere. Și dacă iubitorii de junk food pe internet ne-au învățat ceva, este că fiecare nuanță a unui produs nou este suspectată de dezbatere.

Slănină Wrapped Jalapeno Popper Chips

Walmart

Ne așteptăm ca un raport complet să vină luni, când gustări de ediție limitată afectează magazinele Walmart. Lantul mare de cutii a confirmat ca este vanzatorul exclusiv al jetoanelor – cel putin pentru moment – asa ca daca vrei sa incerci Lay mai putin umeda, dar probabil si la fel de grasa, sa ia mancarea clasica, in acest fel. Sau loviți bancomatul Walmart.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.