Exclusiv: trebuie să știți despre Crotillas

Oricine a cumpărat vreodată la Walmart sau la Target știe că intrați în pastă de dinți sau într-o plăcintă Patti LaBelle – și faceți o plimbare cu un coș de cumpărături. Este logic ca brandurile să elibereze în permanență produse noi (și exclusiv sezoniere) pentru a vă face dorința de a leagă magazinul pentru a încerca ultimul lot de M & Ms sau Firework Oreos.

De data aceasta, Walmart introduce o gustare cu totul nouă în secția de panificație – și este un fel de mash-up, doar Observarea Cronutului Mare din 2013 ar fi putut să se inspire. Se numește Crotilla (pronunțată Crow-tee-ah), și este o combinație între un croissant și o tortilla. Ceea ce înseamnă că seamănă foarte mult cu naanul sau cu un pita – numai un fulger și un butter, conform descrierii sale.

Crotilla

Walmart

În timp ce Walmart nu citează creația lui Dominique Ansel ca sursă de inspirație, un reprezentant al mărcii a spus că gustul a fost visat când echipa de panificație dorea o alternativă mai bună pentru croissants ca sandvișuri. Ei au iubit textura pernă; ura modul în care patiseria sa prăbușit și sa desprins atunci când o tăiați orizontal.

Luni, 17 aprilie, aproximativ 800 de magazine Walmart la nivel național vor începe să vândă Crotillas. Fiecare pachet de 8 va va returna 3,98 $ și, deși este prea devreme să spui dacă numele se va prinde, “Napoleon, fă-ți un drob Crotilla!” are un anumit inel.

Napoleon Dynamite
Fox Searchlight / Giphy

Va fi interesant să vedem cum îl folosesc oamenii: pe măsură ce salatele de pui de nivel următor se îmbracă, tacos (sau totcos!) De mic dejun, sau chiar rupt, îmbibat și coaptă într-o budincă de ciocolată crotilla. Și nici măcar să nu începem pe tortul “crep” pe care l-ai putea face cu el.

Urmați Delish pe Instagram.