Exclusiv: Magnum iese cu patru pinguini noi de înghețată

În ciuda a ceea ce Rachel Bilson și Cara Delevingne ți-ar putea face să crezi, nu există nici un mod drăguț de a mânca un bar de înghețată Magnum. Când coaja exterioară crocantă creează, așa cum se presupune, trebuie să rămâi scandalizat pentru a ține sub control piesele de ciocolată, pe măsură ce îți faci o cremă de înghețată. Acum, că brandul luxe de înghețată se aventură în ping-uri, această problemă este rezolvată – și veți obține totuși să vă bucurați de celebra coajă de ciocolată.

Lansând la jumătatea lunii ianuarie, Magnum Tubs vin în patru arome și fiecare are o coajă de ciocolată belgiană care învelește cutia de carton (uita-te atent la cada pentru un vizual!). Înainte de ao deschide, ar trebui să “spargeți” cada prin stoarcerea laturilor, provocând împrăștierea ciocolatei în fiecare mușcătură. Există, de asemenea, un strat gros de ciocolată belgiană pe partea superioară, asemănător cu pantalonii “Topped” de la Ben & Jerry U.K., care se sparg după deschidere.

Fiecare aromă este nebun-bogat; spre deosebire de toate cremele de înghețată cu conținut scăzut de cal, bogate în proteine, care sunt în prezent în tendință, aceste picături sunt la fel de decadente cum puteți obține. O întreagă pintă vă va înapoia în sus 1000 de calorii, deși sunt atât de bogate încât veți fi multumiți mult înainte de a ajunge la jumătatea unei pitici. Delish a avut șansa să preia proaspetele arome noi devreme, și iată cum s-au alăturat:

Lapte de ciocolată alune

imagine

sticlă mare de vin

Ciocolată de înghețată de alune, alune și ciocolată cu lapte, încoronată cu o cochilie de ciocolată din lapte cu mai multe alune. Este ca un castron de Nutella, dar cu mai mult un gust de nuci decât un gust de zahăr drept. Acesta a fost destul de bine primit.

Dulceață de ciocolată neagră

imagine

sticlă mare de vin

Zmeură de zmeură cu bucăți de ciocolată neagră, acoperită cu o coajă de ciocolată neagră. Oamenii au fost împărțiți pe această; unii au spus că are un gust ciudat, iar fanii fără zmeură, evident, nu-i plăcea. Este mai greu decât v-ați aștepta pentru un gust de fructe (la urma urmei, acesta este Magnum), dar ciocolata neagră echilibrează bine dulceața.

Ciocolata albă Vanilie

imagine

sticlă mare de vin

Vanilie de inghetata cu ciocolata alba shards si o coaja de ciocolata alba. În ciuda bazei de vanilie, ciocolata albă este aroma excesivă aici. După o mușcătură sau două, se pare că este prea dulce. Cu toate acestea, dacă sunteți un fan mare de ciocolată albă, aceasta ar putea fi o lovitură de vis.

Lapte de ciocolată Vanilie

imagine

sticlă mare de vin

Acesta a fost câștigătorul clar, în pofida faptului că s-au dovedit a fi de bază. Combo-ul de vanilie cremoasă și combo de ciocolată de lapte este simplu, dar delicios, cum ar fi lapte și biscuiți. Nu poți să-l iubești. Un editor a spus că ar putea mânca toată halba în timp ce vizionează 3 până la 4 comedii romantice. Nu ne îndoim de el.

Magnum a debutat în Europa și Australia în 2017 și le lansează în SUA în a doua săptămână a lunii ianuarie. Vor fi vândute la un preț de vânzare de 5,49 USD per tub.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.

Contents