EXCLUSIV: Halo Top iese cu o aromă nouă pentru vacanțe

Casele de turtă dulce poate fi un exercițiu în umilință: cele superbe sunt adesea atât de stâncoase, încât riscați să le tăiați un dinte pentru a le mânca, iar cele 90 de procente dintre noi, mereu muritorii care încearcă fiecare sezon, arata adesea mai mult ca o mime Pinterest #nailedit. Totuși, nu este sezonul de sărbătoare fără mirosul acestor cookie-uri condimentate cu ghimbir și scorțișoară.

Halo Top Creamery trebuie să fi luat notă. Producătorul de înghețată cunoscut pentru pinguurile sale cu conținut scăzut de calorii, cu conținut ridicat de proteine, a lansat o aromă inspirată de favoritul sezonier numit Gingerbread House.

Aura Top

Halo Top

Spre deosebire de afacerea reală, nu veți avea nevoie de o excursie la medicul dentist după ce ați luat o mușcătură (deși compania recomandă să nu mai lăsați să se înmoaie câteva minute pentru a obține acea textura proaspătă din magazin). Inghetata este împânzită cu bucăți de ciocolată de ghimbir și o gheață de gheață, care echivă aromele pe care le-ai crescut cu sărbătorile. Minusul gingiilor scade, desigur, pentru ca in timp ce Halo Top se misca in bizar (amintiti-va ca un robot distopian ad?), Ei nu sunt sadisti.

Fiecare halbă îmbracă 360 de calorii și 20 de grame de proteine, comparativ cu aproximativ 340 de calorii, în medie, pentru un cookie de 3 de uncie de turtă dulce.

Această veste vine la doar câteva zile după ce Halo Top a anunțat primul său magazin de cărămidă și mortar, care se deschide pe 15 noiembrie în Canoga Park, California, la mall-ul Westfield Topanga. Pentru a sărbători, magazinul dă gratuit înghețată toată ziua, inclusiv noul servit moale.

Aura Top

Halo Top

Gingerbread House nu a fost în meniul inițial al magazinului, dar o veți vedea în magazinele de produse alimentare la nivel național în cursul acestei luni. Dacă nu puteți aștepta atât de mult, puteți cumpăra ping-uri începând de astăzi la icecreamsource.com.

VIDEO CONEXE:

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.