EXCLUSIV: Fondatorul lui Talenti Gelato iese cu pop-uri înghețate

Josh Hochschuler a petrecut anul trecut obsesia peste fructe pops: Care este raportul perfect pentru a crea un bar care este cremos, nu gheata – fara lactate? Cât trebuie să fie bucățile de fructe? Și, cel mai important, cum puteți obține vârtejul perfect de marmură într-o coadă de căpșuni Colada, astfel încât oamenii să poată spune că este un amestec de căpșuni, ananas și nucă de cocos?!

Acestea probabil nu sunt lucruri pe care le-ați luat vreodată în considerare, cu atât mai puțin ați dedicat un an de viață, dar, din nou, majoritatea oamenilor nu sunt Hochschuler. Înainte ca fructe pops să devină unicul său foc, el a fost fondatorul lui Talenti, cunoscut pentru fabricarea de gelatină de tip freezer, care este la fel de cremoasă ca cea pe care o veți găsi pe străzile Italiei. Acum că Unilever deține Talenti și are mai mult timp liber pe mâini, Hochschuler lansează o afacere cu totul nouă: Solero, o linie de bare de fructe congelate și zdrobite.

Solero Fruit Pops

Solero

Inspirat de calatoriile sale in America de Sud, Hochschuler si echipa sa au lucrat in a dezvolta arome care ar gusta dulce fara arome sau culori artificiale, creand baruri ce coboara la 45-120 calorii un pop. El a aterizat pe trei linii sub brand-uri – baruri de fructe organice sfărâmate, baruri naturale de fructe și fructe naturale – într-un amestec de arome tradiționale din America Latină, cum ar fi mango și nucă de cocos, precum și preferatele americane, cum ar fi varia de lamaie și căpșun.

“Am vrut, de asemenea, să stropim în mai multe arome, cum ar fi Strawberry Colada, care are trei arome diferite,” explică Hochschuler. “Am tendința de a combina inspirația din călătoriile mele în străinătate, gândindu-mă la lucrurile pe care le pot împărți cu S.U.A., ținând totodată cont de ceea ce consumatorul american dorește și apreciază”.

Dacă numele sună familiar, este pentru că Solero este o companie stabilită în străinătate. Dacă vă așteptați la același tratament, gândiți-vă din nou. Hochschuler îi plăcea numele – cât de ușor este să pronunțe, cum provoacă imagini de vară – așa că ia acordat licența. Apoi a reimaginat complet barele, branding-ul și ambalajul.

Solero pops și baruri vor fi lovind magazine alimentare la nivel național în următoarele câteva săptămâni, dacă acestea nu sunt deja într-un supermarket din apropierea ta. Check out solero.com pentru a afla mai multe.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.

Добавить комментарий

*

+ 53 = 57