Este acest ingredient secret Motivul pentru care suntem dependenți de LaCroix?

Dacă vă opriți să aruncați o privire bună la un produs LaCroix, înainte de a vă slăbi, veți observa cuvântul “esență” deasupra celor mai multe arome. Ceea ce este de fapt în acea băutură “naturală mango esenced” nu este absolut clară, iar LaCroix intenționează să o păstreze așa.

După ce a primit răspunsuri vagi de la purtătorii de cuvânt al companiei – citat în realitate: “Esența este-FEEDINGS și efecte senzoriale!” – Wall Street Journal a făcut unele sapaturi pentru a afla ce esență ar putea fi.

După cum spune LaCroix, nu este vorba despre zahăr, ingrediente artificiale, castoreum sau acid fosforic. Potrivit site-ului companiei, aromele naturale “sunt derivate din uleiurile esențiale naturale extrase din fructele numite folosite în fiecare dintre aromele noastre LaCroix”, și niciuna dintre cele de mai sus nu se adaugă aromei extrase.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Ingrediente inocente, garantate. �� (��: @crashleighann)

Un post partajat de LaCroix Sparkling Water (@lacroixwater) pe

Încă ne lasă întrebarea a ceea ce “esența” este de fapt. Nu este definită de către Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente, rapoartele WSJ, dar în ceea ce privește etichetarea produselor alimentare, este permisă folosirea lor atunci când descriu constituenții aromatizanți proveniți din lucruri cum ar fi mirodenii, fructe, legume, drojdii și ierburi.

Esența se face prin încălzirea crustei sau a pielii de fructe la o temperatură ridicată și prin captarea vaporilor care sunt creați. Chimicul natural rezultat se utilizează în orice, de la cafea până la gheață, până la șampon, a declarat directorul industriei WSJ și nu este sigur.

Deocamdată, această definiție va trebui să fie suficientă, deoarece LaCroix pare destul de intenționată să-și păstreze “miscarea” cuvântului său “un mister”. Având în vedere obsesia cu Seltzer și, în mod special, cu arome nesfârșite de LaCroix, ne îndoim că va ține oricine să bea oricum.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.