Ellen DeGeneres are câteva întrebări despre meniul fabricii de casă Cheesecake și suntem crack up

Fabrica de cheesecake este un loc magic. De la pâinea maro gustoasă la cele mai diverse tipuri de deserturi pe care le puteți comanda, nu e de mirare că restaurantul este unul dintre restaurantele favorite ale lui Drake.

Cu toate acestea, Ellen DeGeneres are un os pentru a alege. Recent, ia luat soția, Portia de Rossi, să mănânce la The Cheesecake Factory, iar meniul de 250 de articole, de 21 de pagini, nu a stat bine cu gazda. Într-un segment hilar pe Spectacolul Ellen, DeGeneres a trecut prin meniul adesea expansiv.

Începe prin a arăta un meniu de mâncare de la momentul în care creștea și ofertele includ un hamburger, un cheeseburger, cartofi prăjiți și o brânză la grătar. Asta e.

Apoi trece la actualul meniu al fabricii Cheesecake Factory (care susține că a furat), iar diferența este șocant de hilar. Trecând prin meniu, DeGeneres subliniază faptul că meniul de cocktailuri este atât de mare încât ofertele de mâncare nu pornesc până la pagina cinci, există atât de multe specialități încât nu pot fi cu adevărat deosebite, plus o întâmplare Coca -Cola anunț în mijlocul meniului.

Vizionați întregul videoclip aici:

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

+ 18 = 20