Dulciurile Dunkin aduc înapoi aroma de cafea din aripile de cafea … cu o aromă nouă de mister

Meniul inspirat din “Fata Scout” de anul trecut a fost atât de reușit, încât Dunkin “Donuts a decis să-i dea un alt drum. Într-un comunicat de presă luni, au confirmat cele trei arome de cafea de la Scout Girl, pe care le-au introdus în iarna trecută, care se vor întoarce la începutul anului 2019.

Totuși, asta nu este tot: în plus față de Thin Mints, Caramel de nucă de cocos și de cafea cu unt de arahide, lanțul va lansa, de asemenea, o nouă aromă de mister. Ei intenționează să anunțe noul gust “în lunile următoare”.

imagine
Dunkin Donuts

Nu au dat nici o indicație suplimentară cu privire la ce ar putea fi acea aromă, dar să facem un proces de gândire de tip eliminare aici. Probabil nu va fi Do-si-do-flavored, așa cum am acoperit caseta de unt de arahide / Tagalong. Trefoils și Lemonades, de asemenea, probabil, nu sunt în curs de funcționare, deoarece ceea ce ar chips-uri sau cafea lamaie-y chiar gust? Toffee-tastic sau ciocolata de caramel, totuși. Acestea ar putea funcționa destul de frumos.

În plus față de știrile actuale despre cafea, Dunkin a confirmat, de asemenea, că va ajuta pe Scouts la nivel național, invitând trupele locale să înființeze stații de gătit în magazinele lor.

2019 se uită în sus, yo.


imagine
Con Poulos

COMANDĂ ÎN AVANS ACUM Cartea de bucate Delish, barnesandnoble.com

Добавить комментарий

*

58 − = 50