Disney World vinde acum un burger acoperit cu batoane de Mozzarella

Vezi acest mesaj pe Instagram

Super Burse Burger inspirat de doamna Incredible de la Starlight Cafe din Cosmic Ray din #MagicKingdom. Flacără-piure 1/3 Pound Angus Burger în frunze cu Bacon, branza de brânză, brânză americană și usturoi Ranch pe un brioș Brioche servit cu cartofi prăjiți. Acest lucru a fost destul de gustos! Vom reveni din nou. ���� #Disneyfoodiesfb #waltdisneyworld #cosmicraysstarlightcafe #disneydining #incredibles2

Un post distribuit de Disney Foodies FB (@disneyfoodiesfb)

Audiențe din întreaga lume au fost în așteptare Incredibilii 2 pentru o vreme. Patruzeci de ani, pentru a fi exact. Acum, că filmul este aici, a avut loc o creștere Incredibles mâncare inspirată și, desigur, Disney World o face cel mai bine. Parcul tematic oferă acum mâncare inspirată de filmele Pixar din secțiunea Tomorrowland din Magic Kingdom.

Steaua meniului este cu siguranta Burger Super Stretchy. Vândute la Starlight Café de la Cosmic Ray, acest burger super-brânzos este inspirat de abilitățile super-stretch ale doamnei Incredible, a.k.a Elastigirl. La fel de Business Insider rapoarte, burgerul prezintă carne de vită angus cu gratar, care este îngroșată cu bastoane de mozzarella adăpate, brânză americană, slănină și sos de ferme de usturoi, iar bobul este imprimat cu Incredibles siglă.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Principalul motiv pentru care am vrut să merg în Regatul Magic astăzi a fost să încerc Burgerul Super Stretchy, este un pas mai mare decât burgerul dvs. mediu Disney, cu adaos de batoane de mozzarella și ferma de usturoi. Cu siguranță aș mânca din nou! Sfat Pro: au ferme de usturoi la barul de topping, astfel încât să puteți obține suplimentar pentru burger și cartofi prajiti! #waltdisneyworld #wdw #disneyside #cosmicraysstarlightcafe #superstretchyburger #disneyfood #disneylifestylers #tomorrowlandexpo #theincredibles #garlicranch # șiroideats

Un post partajat de Ryan Android ◼��◼ # 152 (@honorary_android)

Vezi acest mesaj pe Instagram

BAIETI. Doamna Incredibles super-burta burger de bacon. Burger umplut cu batoane de brânză de mozzarella, sos de șuncă și usturoi. Heartache pe o farfurie? Eventual. Merită? YESSSSSS. ������������������ #incrediblesummer #disneyfoodblog #disneyeats

Un post de la Serena de la LivingbyDisney.com (@livingbydisney)

Burgerul este o parte mai mare Incredibles-tematică din Tomorrowland. Cosmar Ray’s Starlight Café oferă, de asemenea, o opțiune de mâncare sănătoasă numită Salata Super Foods. Potrivit Disney Parks Blog, salata de salata si spanac este insotita de quinoa, avocado, afine, pico de gallo si este aruncata in balsamica vinaigretului.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Salată? Pentru vegani? Groundbreaking. . Revizuirea acestei noi opțiuni ❤️ INCREDIBLES ❤️ vegan în Magic Kingdom în InstaStory mea astăzi. Este “Super Foods Salad” de la Cosmic Ray’s Starlight Cafe din Tomorrowland vegan așa cum este, iar restul este acoperit în povestea mea! . . Nu este sponsorizat de Disney / nu a fost niciodată.

Un post partajat de Malory �� Vegan for Good (@veganmalory)

Veniți la Tamponul de prânz și veți găsi un alt articol alimentar Instagram-vrednic. Mama Incredible Pretzel Mask este un covrig moale în formă de măști ale eroilor. Acesta este însoțit de sare negru și poate fi asociat cu sos de brânză sau muștar galben.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Doamna Incredible Pretzel Mask �� #grimmlifecollective #disney # incredibles2 #movie #movies #disneylife #orror #waltdisneyworld #disneyparks #travel #traveler #traveling #travelgram #wanderlust #devete #adventure #youtube #pixar #tomorrowland #incredibletomorrowlandexpo #incrediblesummer #food #foodie #foodporn #dessert

Un post partajat de The Grimm Life Collective (@grimmlifecollective) pe

Pentru desert, Auntie Bunurile Galactice ale lui Gravity este locul pentru tine. Bucătăria oferă un tratament numit “Câte capes, Just Crêpes” de la Edna Mode, Crêpe Sundae. Inspirat de designerul de modă și de familia Edna Mode, crepii vin în două arome diferite. Primul este o cremă de ciocolată cu alune, acoperită cu înghețată și fructe de pădure, iar cea de-a doua este o cremă de mure de lavandă-lavandă, acoperită cu înghețată și cereale aromate cu fructe.

Vezi acest mesaj pe Instagram

FĂRĂ RĂSPUNSURI. Stai ce? Oh, nu caaaaapă. ••• Crepe de gem de BlackBerry cu bucle de fructe și înghețată. Acesta a fost tratamentul domnului EC, pentru că nu mă duc să mănânc imediat o crepă, o înghețată și o cereale. ☠️ El ma făcut să mă convingă să fac o mușcătură; destul de ciudat, aroma combo LUCRARI. Cu toate acestea, sooo dulce, mai ales gem. �� ••• Dacă vă simțiți îngrozit de această combinație, există și o versiune Nutella cu fructe. Ia-le la Auntie Gravity în Tomorrowland. ••• Notă laterală: distribuția de la Auntie Gravity a spus că laptele roz a fost întrerupt pentru a face loc pentru aceste sundae. ��♀️. . . #nocapesjustcrepes #nocapes #ednamode #incrediblesummer #incredibles #auntiegravitys #auntiegravitysgalacticgoodies #tomorrowland #magickingdom #waltdisneyworld #disneyworld #wdw #wdwresort #waltdisneyworldresort #disneyfood #disneytreats #disneydesserts #disneydining #disneyeats #disneyfoodie #disneyblog #disneyblogger #theearcollectoreats #disneyparks #superherosummer #crepes #themeparkfood #crepesundae

Un post partajat de Carly, Magic Makin ‘Writer (@theearcollector)

Alte opțiuni pentru desert includ cookie-urile cu mini-ciocolată, numite cookie-uri Jack-Jack de la The Lunching Pad și Sno-Cones de la Frozone, disponibile la Carucioarele Snack din jurul Tomorrowland.

În plus față de toate aceste mâncăruri delicioase, Tomorrowland va găzdui, de asemenea, un “Incredible Tomorrowland Expo” în celebrarea filmului, unde oaspeții se pot bucura de noi decorațiuni și de interacțiunile de caracter. Expoziția a fost deschisă pe 25 mai și va avea loc până pe 3 septembrie 2018.

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

7 + 1 =