Detaliile Tiny pe copiii Patch Sour That Driving Internet Wild

Șansele sunt călătoria dvs. la cinematograful implică o cutie sau o pungă de Sour Patch Kids. Sau poate preferați să le luați la magazinul de marfă pe drumul spre casă de la serviciu. Sau poate că le-ați furișat de la bomboanele copiilor dumneavoastră. Indiferent de modul în care vă rezolvați, nu există nici o negare Sour Patch Kids sunt o dependență acru dulce pe care o știm cu toții și o iubim. Și cea mai recentă descoperire despre ele are internetul nebun.

Ca și cele mai multe revelații aleatorii și zgârietoare, aceasta provine dintr-un fir Reddit, în care un utilizator împărtășea faptul că portocalele (sau, uneori, verde-verde) “splotches” pe ambalaj sunt de fapt alcătuite din tone de mici Sour Patch Kids. Stai ce?!

Priveste mai atent:

imagine

imgur / reddit / Toms42

Da, utilizatorul Toms42 are dreptate. Această frontieră altfel acoperită pe cutie și sac este, de fapt, compusă din sute – dacă nu chiar mii – de copii mici de Sour Patch Kids. Ca și noi, restul lui Reddit a fost în șoc. În doar câteva zile postul a primit aproape 300 de răspunsuri și 18.000 de creșteri. Comentariile de top au inclus o serie de “minte = suflat” la “mă simt neliniștit / creeat de asta”.

Același lucru.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia astăzi.