De ce este Ivanka Trump Pune marmură pe câini calzi?

În după-amiaza zilei de luni, Ivanka Trump a postat fotografii și clipuri video la povestea lui Instagram despre petrecerea a șasea aniversare a fiicei sale Arabella. În loc să vă așteptați momentele standard de deschidere și de prăjit, utilizatorii de social media au fost prezentați cu o hartă a hranei pe care o servea la petrecere: câini calzi pe frigărui … cu marshmallows pe partea de sus lor.

La început, ca și restul internetului, am fost foarte confuzi. (Bineînțeles că nu suntem cu toții de vorbit, nu-i așa?

Dar apoi am analizat originea acestei gustări aparent ciudate. Skewering un marshmallow deasupra unui caine fierbinte este, de fapt, foarte frecvente la petreceri de copii de ziua de naștere în Filipine. Acolo, câinii calzi sunt făcuți din carne de porc și sunt mult mai roșii în culoare. “Câinii calzi filipinezi sunt ca un roșu al mașinii de pompieri”, a explicat Natalia Roxas, co-fondator al Filipino Kitchen. “Sunt mai săraci decât hot-dog-urile pe care le cunoaștem în state.

Împerecherea lor cu marshmallow a apărut în timpul ocupației americane din Filipine, deoarece GI ar vinde rațiile publicului, a explicat Roxas. Și acesta rămâne popular astăzi, deoarece ambele ingrediente sunt destul de ieftine. “Este accesibil oricărei clase socio-economice”, a spus ea.

– Are un gust ca o petrecere, continuă Roxas. “Am amintiri plăcute care mănâncă acest lucru: marshmallow-ul nostru este mai dulce, așa că vă oferă o dinamică sărată, dar mai ales atunci când hotdog-ul este proaspăt de pe tigaie sau gratar, marshmallow-ul are o ușoară topire pe el și obțineți să te muști cu hotdog-ul tău.

Mai mult decât atât, Roxas a menționat că combinația este în mod obișnuit cuplată cu spaghete (spaghetele filipineze sunt făcute cu hotdog-uri, ketchup de banane și carne de porc măcinată) și pui prăjit. Și, destul de ciudat, Trump a servit de asemenea spaghete (deși plăcuța arată ca paste în stil italian) la petrecere, scriind “Tradiția zilei de naștere – tăiței pentru o viață lungă” într-un alt post la Instagram.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Ziua de naștere tradiție – taitei pentru o viață lungă! ��

Un articol postat de Ivanka Trump (@ivankatrump)

Deci, acum suntem și mai confuzi și inconfortabili. Nici Trump, nici soțul ei, Jared Kushner, nu sunt filipinezi. Deci, de unde a apărut această copiere culinară? Și de ce se întâmplă??

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia astăzi.