Dairy Queen-ul cel mai nou comercial arată copiii apelând la părinții pentru lucru prea mult

Dairy Queen îi lovește pe cei mai buni pe cei mai recenți reclame. Desigur, toți părinții trebuie să lucreze într-un fel sau într-un fel într-un fel, dar uneori oamenii se rătăcesc și uită impactul pe care îl au asupra copiilor lor. Dar, în această vară, Dairy Queen este aici pentru a le reaminti părinților să ia ceva timp liber – și este făcut în modul cel mai dragut.

Lanțul de servire moale a rotunjit un cor de 15 copii pentru a cânta o odă părinților muncogoli, iar versurile vă vor topi inima. Cântecul se face în tonul lui Frère Jacques și începe: “Lucrezi, lucrezi, mama și tata? Bineînțeles că ești, vara este o chemare, trăiesc vise, dar ai plecat, ai plecat întotdeauna .“

Următoarea linie continuă, aducând toate frisoanele, “petrec mai mult timp cu vecinii, decât cu tine, este adevărat”.

imagine

Dairy Queen

Din fericire, spotul se termină pe o notă fericită, cu oarecare speranță. “Dar nu este prea târziu, încă o puteți rezolva, săriți ceva lucru, stați cu mine!”

Eforturile Sure Dairy Queen sunt pentru a-i face pe părinți și copiii lor la locurile lor să aleagă un viscol sau două în acele zile libere, dar, în general, eforturile lor vizează îmbunătățirea vieții copiilor și că veți fi tot ce putem pleacă în spate.

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

22 − 19 =