Dairy Queen are noi vijeli patriotice pentru a patra iulie

Ah, prima săptămână a lunii iulie. Un timp pentru basking in soare, mananca o multime de hot dogs, transpirarea abundenta, si, desigur, celebrarea Americii. Oh, și indulgendu-se în noile Blizzard-uri inspirate de americani de la Dairy Queen. Mulțumesc DQ pentru acest act de patriotism.

Blizzard-ul Spangled Star (în toată gloria sa) oferă o servilă delicioasă de vanilie cremoasă, amestecată cu bomboane roșii festive, cu mai multă vanilie moale – servi pe partea superioară și mai multă albastră de bomboane de rocă. Blizzardul roșu, alb și albastru este finalizat cu un StarQuest DQ Stars & Stripes Frozen Treat. Grăbește-te la DQ pentru asta, pentru că e disponibilă doar în timp ce consumul durează. De asemenea, vine doar în mini-dimensiunea populară – caz în care, voi lua două.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Eu sunt LIMITED RELEASE #StarSpangledBLIZZARD Tratează disponibil pentru o perioadă limitată doar la DQ local.

Un post distribuit de Dairy Queen (@dairyqueen)

Dacă ți-e dor de Blizzard cu Star-Spangled, încă mai există speranță. Noul Firework Blizzard de la Oreo este Blizzardul din luna iulie a lunii, ceea ce înseamnă că poți sărbători luna a patra a lunii iulie prin înghețată! Blizzard-ul Oreo Firework este un soft-vanilla amestecat cu piese cookie Oreo și bomboane roșii și albastre de popping. M-ai avut la bucățile Oreo cookie.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Ei sunt aici! Încercați versiunea cu eliberare limitată Star Spangled Blizzard sau Oreo Firework Blizzard a lunii azi! #starspangledblizzard #reofireworkblizzard # 4thofjuly #DQAlbanyKY #LOVEmyDQ #DairyQueen #LakeCumberland #DaleHollowLake

Un post partajat de Dairy Queen Of Albany KY (@dqalbanyky)

Maria Hokanson, vicepreședinte executiv al departamentului de marketing pentru DQ, a declarat într-o declarație: “Nu există loc dulce în această vară, mai ales în săptămâna de sărbători a patrulea iulie, pentru a sărbători America decât la Diary Queen”. Gândurile noastre exact!

imagine
Con Poulos

COMANDĂ ÎN AVANS ACUM Delish Cookbook, barnesandnoble.com