Cum Tamera Mowry-Housley este Kicking o $ $ să-și arunce greutatea în timpul sarcinii

Ca și cântece, anumite alimente vă duc înapoi, mai ales dacă nu le-ați avut ani de zile. Este greu să auziți “Song Thong” de la Sisqo sau să vă mușcați dintr-un Choco Taco, fără a vă aminti unde vă aflați și ce se petrece în viața dvs. când a fost gemul tău.

Pentru Tamera Mowry-Housley, sunt fidea ramen. Gândirea despre ei îi reamintește imediat Sora Sora, sitcom-ul anilor ’90, în care a jucat alături de gemenii ei, Tia, și de modul neconvențional pe care la mâncat.

“Ați răscolit vreodată [fidea ramenului], puneți pe el și mîncați-le uscate?” Mowry-Housley întreabă. “Este o gustare grozavă, dar nu mai pot să mănânc pentru că am avut atât de mult de atunci. Ori de câte ori văd aceste pachete, mă gândesc la spectacol”.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Este potrivit doar �� #tbt

Un post partajat de tameramowrytwo (@tameramowrytwo)

Ramenul de ardere deoparte, gustare, de asemenea, nu se potrivește cu dieta ei actuală. “În zilele noastre mănânc atât de sănătos, sau cel puțin încerc să fac asta. Când ai doi copii,whew!-Este greu uneori.

După ce a câștigat mai mult de 60 de lire sterline în timpul sarcinii cu fiica ei, Ariah, anul trecut, Mowry-Housley a lansat pe blogul său TameraMowry.com o călătorie “mami Makeover Journey”, pentru a-și cronica moda, fitnessul și transformarea generală a sănătății. În acest proces, a luat câteva reguli care au făcut o mare diferență.

Tamera Mowry-Housley

Jason LaVeris

Încercați o regulă diferită de 80/20.

Tom Brady și Gisele Bündchen pot trăi conform regulii 80/20, în care consumați 80% legume și 20% carne slabă, dar Mowry-Housley urmărește o abordare mai moderată: pentru ea, pierderea în greutate este de 80% 20% fiind activi “, spune ea.

După ce a dat naștere fiicei sale, Mowry-Housley a încetat să facă exerciții, începând cu yoga, mat pilates și plimbări regulate cu copiii ei. “Eu reprezint mama ocupata si conflictul care se va intampla in mintea mea in fiecare zi a fost:” Mă descurc o oră și jumătate sau mă joc cu copiii mei? “, Spune ea. Plimbarea îi ajută să se bucure de mai mult timp în timp ce rămâne activă.

Acum că a trecut aproape un an de când a dat naștere – iar programul ei de lucru a scăzut, oferindu-i mai mult timp liber – Mowry-Housley ridică ante: “Încerc să lucrez patru zile pe săptămână, , o zi de pilates și o zi de cardio. ”

Vezi acest mesaj pe Instagram

Împărtășind niște gânduri și emoții foarte reale pe site-ul meu despre realitatea postpartum și ceea ce mulți dintre noi experiență. Sper că veți citi și va rezona cu cei dintre voi care au simțit același lucru. Conectați-vă în profil.

Un post partajat de tameramowrytwo (@tameramowrytwo)

Alter italianul tău.

Spaghetele și chiftele sunt o cină la cină la gospodăria lui Mowry-Housley, dar în ultimul timp, se bucură de o răsucire a carbohidraților scăzut, folosindu-se de squash-ul de spaghete în loc de paste făinoase. “Coaceți un ciupercă galbenă cu ulei de măsline, sare și piper, apoi lingurăți interiorul, adăugați sos și bam! Aveți o masă sănătoasă”.

Ea este, de asemenea, comercializată în alfredo și alte sosuri pe bază de cremă pentru sosul de roșii clasic, deși își va da niște scurtături. “Voi cumpăra sosurile de homosexualitate de la Ragu, deoarece nu au culori sau arome artificiale sau sirop de porumb cu fructoză”, spune ea. Sos de jar este un timp uriaș pentru ea, mai degrabă decât de a face de la zero în fiecare săptămână.

O altă răsucire a carbohidraților? Realizați pizza cu crustă de conopidă, în loc de aluat tradițional.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Găsește pizza de conopidă în seara asta. Aceasta este versiunea mea sănătoasă a crustății. #degete încrucișate

Un post partajat de tameramowrytwo (@tameramowrytwo)

Du-te greu pe legume, ușor pe fructe.

Mowry-Housley încearcă întotdeauna să se strecoare în mai multe legume, dar își limitează consumul de fructe la două bucăți pe zi. “[Fructul] are încă zahăr, chiar dacă este un carb bun”, explică ea.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Atât de simplu, dar atât de bun.

Un post partajat de tameramowrytwo (@tameramowrytwo)

Jură pe Condimente.

Găinile de pui și legume pot fi alimente sănătoase, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie blande. Mowry-Housley își păstrează cămara stocată cu sare de usturoi, ulei de măsline, oțet balsamic, ulei de trufe și sos de roșii pentru a mânca (sau se presară) peste o masă, altfel blandă. “Poți să faci ceva cu ei”, spune ea.

Vezi acest mesaj pe Instagram

După cererea dvs. … postpiciunea. A fost delish. Am facut versiunea mai mica de calorii Trisha Yearwood. #yummy

Un post partajat de tameramowrytwo (@tameramowrytwo)

Lupta pentru lapte.

Mowry-Housley are o slabiciune pentru brânză, pâine și vin, dar încearcă să mențină toate cele trei la un nivel minim. Brânza a fost cea mai greu de tăiat. “Încerc să încerc să nu mănânc lapte”, râde ea. “Încerc să mă bucur cu moderatie, să mănânc curat pe parcursul săptămânii, în cea mai mare parte.”

Vezi acest mesaj pe Instagram

Mâine o show-mama de mama și cu mine în zilele noastre

Un post partajat de tameramowrytwo (@tameramowrytwo)

Urmați Delish pe Instagram.