Cum fondatorii Georgetown Cupcake au pierdut 100 de lire și au păstrat-o

Una dintre cele mai mari provocări de a pierde în greutate este de fapt păstrarea – mai ales dacă sunteți constant înconjurat de ispită, sub forma unei livrări nesfârșite de cupcakes. Acestea nu sunt doar torturi. Aceste dulciuri sunt atât de dependente încât oamenii plănuiesc călătorii rutiere și petrec cu plăcere o jumătate de oră în linie, doar pentru a le încerca. Aceasta este realitatea pentru Sophie Kallinis LaMontagne și Katherine Kallinis Berman, surorile din spatele Georgetown Cupcake.

Și totuși, la doi ani după ce au scăzut 100 de lire sterline, ei se află încă la greutatea lor ideală. Fără a renunța la tratativele care le-au făcut faimoase. Am vorbit cu Cupcakes DC pentru a afla ce au făcut – și de ce antrenorul Taylor a jucat un rol imens în succesul lor.

Georgetown Cupcake

Chelsea Lupkin

Netflix și Walk.

Inițial, surorile și-au pierdut greutatea consumând porții mai mici și mersind șase mile pe zi, cinci zile pe săptămână. Le-a ajutat să obțină rezultate rapide (100 de lire sterline în 9 luni!), Dar odată ce au atins greutatea lor, duoul sa redus. Încă mai mănâncă mese mai echilibrate – “nu mănânci târziu noaptea sau gustări excesive”, a spus Katherine – dar ei se plimbă acum trei mile pe rând și doar o dată sau de două ori pe săptămână.

“Noi nu suntem oameni de la sala de sport. Ne-am alaturat unei sali de sport si am petrecut sase luni incercand sa ne anulam calitatea de membru, asa ca a trebuit sa facem ceva cu care am putea sa ne asezam”, a explicat Sophie. “Poți ajunge la trei mile într-o oră, e ca și cum ai vedea două dintre emisiunile tale preferate pe o bandă de alergare”.

Adesea, cei doi se întâlnesc și se plimbă în timp ce se bâzâie – urmăresc spectacolele lor preferate, cum ar fi Casa de carti, minciuni mici, și clasice ca Lumini de vineri seară.

Lumini de vineri seară a ieșit în 2007 sau 2008, așa că am pierdut complet întreaga serie pentru că eram atât de îngrijorat în lansarea afacerii noastre “, a spus Katherine.” Sunt un mare fan al lui Kyle Chandler [AKA Coach Taylor], așa că am văzut-o agățat și l-au luat și pe Sophie. Ne-am fi uitat și nu am vrea să ne oprim! “

Katherine and Sophie Kallinis

Roy Rochlin

Faceți pace cu scala dvs..

A devenit consiliere de sănătate comună pentru a vă arunca scara, dar Katherine și Sophie își păstrează fața și centrul, cântărind zilnic. – Nu există o unealtă mai bună pentru a vă face răspunzători, spuse Sophie. “Este ca și cum ați analiza declarația cardului dvs. de credit pentru a vă verifica cheltuielile; vă cântărește că vă țineți sub control, astfel încât greutatea să nu vă încurce”.

Ea vorbește din experiența personală: “Am plecat prea mult fără să mă cântăresc și, într-o zi, am pășit pe scară și mi-am dat seama că am câștigat 40 de kilograme”, a spus Sophie. “Am avut literalmente un atac de tip freakout, cum ar fi” Cum sa întâmplat asta? “”

A fost catalizatorul care a făcut-o să își schimbe complet stilul de viață.

Georgetown Cupcake

Michael Kovac / Roy Rochlin

Obțineți J.Lo-Levels of Real cu dvs..

Katherine și Sophie dețin o companie de cupcake, iar ei nu aveau intenția de a interzice dulciurile, așa că știau că dieta lor trebuia să includă tratamente fără a-și deteriora sănătatea.

“Știm că o să mâncăm prăjituri la locul de muncă, așa că încercăm să evităm ceva dulce pentru micul dejun și nu avem desert atât de des”, a explicat Katherine.

În mod normal, vor începe ziua cu o cantitate mare de proteine ​​- fie ouă amestecate și pâine prăjită de grâu integral, fie o brioșă englezească cu avocado și un ou deasupra – și să aibă o salată sau un sandviș pentru prânz. La cină, vor merge pentru pește sau pui cu legume și, adesea, un fel de amidon, cum ar fi orezul sau cartofii.

Fără alimente, totuși, nu există limite.

“Vrem sa avem o abordare foarte echilibrata a mancarii si exercitiilor”, a spus Sophie. “Dacă aveți de gând să aveți pizza sau paste pentru prânz, aveți ceva mai ușor pentru micul dejun.”

Добавить комментарий

*

7 + 3 =