Cracker Barrel iese cu paharele de pui fierte

Uitați ce ați auzit despre bolurile moderne de cereale – masa pe care toată lumea a mâncat-o pentru masa de prânz primește un makeover sudic în această lună de Cracker Barrel.

În 19 martie, restaurantul lansează trei Bowls Southern și nu se vede nimic în ochi. În schimb, aceste boluri folosesc ingrediente clasice în jos, cum ar fi grâu, pui prăjit și brânză pimento. Ca și în cazul lansării oricăror noi produse, au fost testate zeci de combinații înainte de a se decide asupra a trei, vicepreședintele de strategie culinară și de meniu, Cammie Spillyards-Schaefer, a declarat Delish, iar Fried Chicken Benedict Bowl a fost favoritul mulțimii.

Jucând o ouă tradițională Benedict, felul de pâine prăjită începe cu un biscuiți de bomboane despicate în loc de brioșă englezească și adaugă două ouă foarte ușor, pui prăjit crocant și sos de brânză pimento. Oh, și este servit peste ardei dulci și haos de piele roșie. Sosul de brânză este nou pentru Cracker Barrel, iar Spillyards-Schaefer spune că sosul bogat, cremos este unul dintre lucrurile preferate în meniu.

Există, de asemenea, un castron de șuncă de șuncă și arțar, care amestecă șuncă și șuncă cu gem de ceapă dulce de arțar, ardei de piper și coajă roșie, ouă amestecate și brânză. Evident, este servit cu un biscuiți, unt, și păstrează, de asemenea.

imagine

Amabilitatea lui Cracker Barrel

Al treilea și ultimul castron nou are două capse din sud: roșii verzi și prăjituri de grâu, ambele fiind și noi adăugări la meniul Cracker Barrel. Cârnații, prăjituri de grâu și verde găluște din Tomate Gravy Bowl formează ouă, brânză, cârnați de cârnați, prăjituri de pâine prăjită cu pimento și verde de roșii. Dacă ceva ar putea face un cap nordic la sud de linia Mason-Dixon ASAP, este această combinație.

imagine

Amabilitatea lui Cracker Barrel

Probabil că nu va trebui să călătoriți prea departe pentru unul dintre aceștia. Bowls de Sud vor fi disponibile la toate locațiile Cracker Barrel din 19 martie până în 6 mai și vor costa 8,99 USD fiecare. Dacă mergeți după 9 aprilie, veți putea de asemenea să comandați de la noua linie de cafea Cracker Barrel, care include latte aromate și mochas (în mod tradițional au vândut doar cafea nealterată!).

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.

Добавить комментарий

*

+ 71 = 76