Cowabunga! O carte de bucate de carne de macelar Ninja Tutorial se întâmplă

adolescență Mutant Ninja Turtles Cookbook

Amazon

Nu sunteți mulțumit să aveți versiunea de gunoi produsă de Michael Bay să fie coda pe care amintirile plăcute ale tuturor celor de la Tineri Mutanți Ninja Turtles se duc să moară? Veste bună – Teenage Mutant Ninja Turtle Pizza Cartea de bucate este aici pentru a vă face să zâmbiți din nou.

 Sewer Surfer - Teenage Mutant Ninja Turtles

Amazon

Cartea va cuprinde 65 de rețete de pizza inspirată de acei tipi drăguți de partid. Din fericire, cartea a ales să ignore câteva dintre combinațiile de mistrețuri – marshmallow și guacamole, butterscotch și ceapa) – și să rămânem în răsuflarea clasicilor cum ar fi The Surfer (ananas și șuncă) sau Goulash Deep Dish (macaroane, carne de vită) . Cartea conține, de asemenea, informații despre pizza și descrieri care vă încurajează să “Lighten Up Dude” în cazul în care doriți să vă urmăriți talia și să rămâneți în formă de luptă împotriva ninjelor.

adâncime Dish Goulash Pizza - Teenage Mutant Ninja Turtles

Amazon

Sincer, suntem bucuroși că această carte aduce modificări ordinelor obișnuite ale pisicilor de pe țestoase, spre deosebire de geniile pun-y din spatele Cartea Burger Burger Burger: Retete reale pentru Burgeri de glumă, care a transformat burgeri de glumă precum “Am creat un burger Muenster” în mese reale delicioase. Nu cred că pizzile de glumă menționate pe desenele originale de desene animate Ninja Turtles s-ar fi tradus în viața reală cu rezultate la fel de delicioase.

Добавить комментарий

*

− 9 = 1