Costco vine pentru La Croix cu semnătura sa nouă aromă de apă spumante

Deși există aproape prea multe clasice cult Costco pentru a conta, clienții mor-greu probabil nu va fi nebun despre acest nou. Costco Connoisseur a găsit o nouă linie de apă spumante în magazine și este sigur că va fi un clasic instant.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Uită-te la La Croix – Costco vine pentru tine! �� Noua sursă de apă spumante Kirkland Signature aromatizată cu esență de lime, de lamaie sau de grapefruit, la doar 7,49 $ pentru un 32-pk, fiecare putând fi de $ .23! Aceasta este o economie de 33% comparativ cu prețul La Croix 24-pk la prețuri obișnuite sau o economie de 15% în comparație cu prețul de vânzare La Croix la Costco. Dar economiile deoparte – acest gust de apă KS spumant la fel de bun ca La Croix? �� #costco #costcofinds #costcodeals #costcobuys #costcowater #costcosparklingwater #sparklingwater #kirklandsignature @lacroixwater #lacroix # whole30 #keto #vegan #glutenfree #saturday #weekend # costcohaul #newitemalert #TheCostcoConnoisseur #GoingToAllTheCostcos

Un articol postat de The Costco Connoisseur (@ thecostcoconnoisseur) pe

Deși Kirkland Signature (brandul casei lui Costco, dar știai că) avea deja apă strălucitoare în arome cum ar fi zmeura negră, mango portocaliu și căpșunul de kiwi, au acum lămâie, tei și grapefruit … care tocmai se întâmplă să fie trei dintre punctele de vedere ale lui La Croix.

În cazul contului Insta, apa de mai sus este “7.49 $ pentru un pachet de 32 de cartușe [care] face ca fiecare cutie să poată fi de $ 23. Aceasta înseamnă o economie de 33% în comparație cu pachetul de 24 de bucăți La Croix cu preț regulat sau o economie de 15% comparativ cu prețul de vânzare La Croix la Costco. “

Singurele întrebări care rămân sunt despre modul în care Kirkland se compară cu “Croix. Doar o modalitate de a afla: cumpărați un pachet de 32 de astfel de lucruri și voi primi un pachet de 24 de pachete și poate câteva cutii suplimentare de la La Croix și le vom lovi cu toții extrem de repede până când vom ajunge la unanimitate decizie. Vorbim curand.


imagine
Con Poulos

COMANDĂ ÎN AVANS ACUM Cartea de bucate Delish, barnesandnoble.com

Добавить комментарий

*

62 + = 65