Costco scapă de câini calzi polonezi și oamenii sunt supărați

Pentru mulți, o excursie la Costco nu este completă fără o oprire la curtea de alimentare, pentru un combo absurd de ieftin de 1.50 $ sau o felie grasă de “za”. Nu este o surpriză, deci, că clienții Costco sunt mai puțin decât entuziasmați, cu unele modificări făcute în meniul instanței alimentare. Per Seattle Times, hot dog-ul polonez a fost scos din gama pentru a face loc unor optiuni mai sanatoase, incluzand boluri Acai, burgeri organice si o salata de proteine ​​pe baza de plante.

Trecerea la alegeri mai sănătoase la instanța judecătorească a lui Costco este destinată să răspundă mai multor clienți. Potrivit The Seattle Times, directorul executiv Craig Jelinek a împărtășit faptul că comentariile despre meniul de produse alimentare apar frecvent în cutiile de sugestii din magazinele Costco.

Bazându-mă pe răspunsurile mass-media sociale de la câinii plini de câini calzi, totuși, mă gândesc că cutiile sugestive Costco ar putea deveni chiar mai pline. Oamenii au luat-o pe Twitter pentru a-și exprima dezamăgirea și indignarea față de Costco, care le-a nins pe câinele lor hotărât polonez. (Adăugați-i la sentimentele pe care nu le știam că erau posibile în ceea ce privește carnea procesată într-un tub). Utilizatorii sunt tweeting #SaveThePolishDog, iar unii chiar au amenințat că își vor lua apartenența în altă parte.

Pentru cei care se bucură de un bun câine Costco polonez în confortul casei lor, elementul va fi disponibil în continuare în vrac. Numai timpul va spune dacă societatea va într-adevăr #SaveThePolishDog, dar între timp, alegeri mai sănătoase vă așteaptă în timpul rundei Costco.

imagine
Con Poulos

COMANDĂ ÎN AVANS ACUM Delish Cookbook, indiebound.org