CONFIRMAT: Orezul de scorțișoară fierbinte și picant sunt în curând

ACTUALIZAT: 11 decembrie 2017, ora 12:06. Est

Un reprezentant Oreo a confirmat faptul că Orezul de scorțișoară fierbinte și condimentat este real și va lovi rafturile la magazine la nivel național la 1 ianuarie 2018.

ORIGINAL POST: 5 octombrie 2017 la 2:12 p.m. Est

Suprafața Junk Food este destul de sporită atunci când vine vorba de găsirea celor mai noi arome Oreo înainte de a face orice altceva, deci suntem destul de siguri că Oreos cu aromă de scorțișoară fierbinte și condimentată se va deplasa în magazinele de bacanie în curând.

Potrivit Junk Food Alley, aceste bomboane de scorțișoară, cremă-umplute Oreos sunt “Coming Soon!” și ne imaginăm că vor gusta ca Red Hots sau Hot Tamales, care ar putea fi delicioase sau complet dezgustatoare în funcție de modul în care vă simțiți despre aceste bomboane. Suntem în conflict.

Vezi acest mesaj pe Instagram

In curand! Hot & Spicy Cinnamon Oreo! Mulțumiri uriașe băieților de la Wreckless Eating pentru ceață! Verificați-le la YouTube.com/WrecklessEating �� #thejunkfoodaisle

Un post distribuit de TheJunkFoodAisle.com (@thejunkfoodaisle) pe

Cu toate acestea, The Junk Food Aisle creditează YouTuber în spatele canalului Eating Wreckless cu găsirea acestui nou gust și am observat că există o greșeală pe postul original. Ciocolata este scrisă “Chococlate” în partea de jos a pachetului, ceea ce ne face să credem că toate acestea ar putea fi o farsă photoshopped.

Din păcate, Oreo nu a putut nici să confirme sau să nege existența acestui nou gust atunci când ne-am adresat pentru comentarii, pur și simplu răspunzând la Delish.com cu această afirmație critică: “În ceea ce privește zvonurile recente, când avem mai multe detalii pentru a împărtăși știrile despre OREO, “Voi fi sigur că sunteți unul dintre primii care știu!”

VIDEO CONEXE:

Urmăriți Delish pe Instagram.

Descărcați aplicația Delish.