Completați această provocare Burrito de 30 de lire și veți fi proprietarul restaurantului

Dacă ați stăpânit cele trei trucuri pentru a dubla dimensiunea burotului dvs. Chipotle, dar totuși nu credeți că este suficient, avem veste bună. Există un burrito enorm de așteptat la un restaurant mexican din New York. În plus, dacă cuceresti masă masivă, vei deveni proprietar al restaurantului.

La Don Chingon din Brooklyn, NY, proprietarul Victor Robey a pus barul la înălțime pentru restaurantul său, creând o provocare pentru un burrito gargantuan, care este umplut cu fripturi, carne de pui, carne de porc, orez, fasole și salsa. Dacă reușiți să mâncați întregul lucru pe cont propriu, veți câștiga o participație de 10% din proprietate în afacere. Și pentru Robey, asta pare a fi singurul premiu care se potrivește: “Unele restaurante îți vor pune numele pe perete, îți vom da zidul”, a declarat el pentru Observer.

imagine

Don Chingon

Există o captură, totuși. Costă 150 de dolari pentru a intra în alergare. Și mâncarea mexicană nu este singurul lucru pe care trebuie să-l îndepărtați. O parte din provocare include consumarea unei margarituri făcute cu ardei Ghost fierbinți. Ultimul avertisment este că trebuie să consumi totul într-o oră fără să se spargă. Acestea sunt câteva lucruri grele, dar atunci când un întreg restaurant este pe linie, te-ai aștepta la ceva mai puțin decât o feat?

Dar se pare că recompensele ar merita. Uită-te la acele tortille presate proaspete și la porumb la grătar …

Vezi acest mesaj pe Instagram

când vine vorba de tacos, nu se obține nimic mai bun decât această #freshpressedtortillas #tacos #tacosdepescado #carneasadatacos #carnitas #carnitastacos #pollo #tacosdepollo #carneasada #aguacate #tacosdeaguacate #chiles #tortillas

Un articol postat de Don Chingon (@donchingonnyc)

Vezi acest mesaj pe Instagram

#elote #mexicanfood #goodeats #nycfoodie

Un articol postat de Don Chingon (@donchingonnyc)

Urmați Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

16 + = 17