Comerciantul Joe a ieșit cu cel mai bizar nou iaurt

În timp ce companii precum Yoplait și Chobani se îndreaptă spre găsirea soluției pentru o națiune hrănită cu iaurtul tradițional grec venind cu toate rețetele noi (auzite vreodată de iaurtul francez?), Trader Joe a decis să meargă într-o direcție complet diferită.

În loc să renunțe la lumina reflectoarelor unui fan favorit anterior, gigantul alimentar a combinat un bestseller de lungă durată cu cea mai recentă obsesie a fiecăruia. Rezultatul este Avocado Citrus Grey Whole Yogurt de lapte. Încercați să spuneți că de cinci ori rapid.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Noul element fericit în cazul lactatelor TJ! #traderjoes #avocadoyogurt

Un post partajat de Jessie Lee (@pbandjlee)

Noua aromă a fost anunțată pentru prima oară la jumătatea lunii iunie, dar recent a fost văzută pe rafturi de clienți specializați. Adăugarea de citrice de sânge portocaliu la aciditatea naturală a iaurtului grecesc și introducerea cremoasei de avocado face pentru o aromă ultra-cremoasă, tartă nouă.

Un utilizator Instagram a descris legătura texturii și a aromei ca fiind o amintire a plăcii de var. În plus, în plus față de vitamina C din portocala de sânge, snack-ul are, de asemenea, o cantitate mare de proteine ​​și calciu, care vine cu iaurt standard în stil grecesc.

Disponibilă în Trader Joe în toată țara, pentru doar 99 de cenți pentru o ceașcă de 5,3 uncii, această combinație de aromă bizară este îndreptată spre trend. Și alături de noile baruri de ciocolată curcumice (numite “Golden Spiced Milk Chocolate Bar”) și mini-avocado, compania cu sediul în California și-a solidificat poziția în topul listei pentru cele mai noi magazine de bacanie.

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

38 + = 43