Clubul lui Sam Gigantic, 4-Pound Cheesecake de dovleac este Baaack

Amintiți-vă anul trecut, când Sam’s Club tocmai a rupt internetul cu monstruozitatea lui cu ciocolată de dovleac 4 kilograme? Știri excelente, prieteni. A spus o monstruozitate frumoasă, masivă, de dovleac.

Înainte de a vă întreba, da. Lucrul are exact aceeași dimensiune. Această dimensiune este de 72 uncii (sau 14 felii pre-tăiate). În acest an, cheesecake-ul este de 17,98 dolari, ceea ce este o afacere destul de excelentă, având în vedere că este mai mult decât dublul dimensiunii oricărui alt cheesecake care există și poate rămâne înghețat pentru un an calendaristic.

imagine

Clubul lui Sam

Alte cheesecake legate de dovleac legate de lucruri să știu? Acest băiat rău este format din brânză cremă reală și o grămadă de dovleac și condimente. Nu există, desigur, culori și arome artificiale.

Dacă sunteți peste regulat, vechi, mega-cheesecake, Sam’s Club introduce, de asemenea, un desert nou și exclusiv toamna prin 2 noiembrie: Pumpkin Spice Latte Pie.

imagine

Clubul lui Sam

În timp ce această plăcintă este mai mult în linie de dimensiuni-înțelept cu ceea ce ați crede o plăcintă ar fi (vine în jurul valorii de 24 uncii), este, de asemenea, super- ieftine $ 7.98 pentru șase felii! Clubul Per Sam, această plăcintă nouă este o crustă de patiserie umplute cu straturi de dovleac bogat și cremă spumoasă spumoasă, cremă bavareză, învelită cu blaturi topite, espresso și condimente de dovleac: nucșoară, scorțișoară și ghimbir.

Practic, totul este bine în lume.


Delish Cookbook
amazon.com
$ 19.49
VĂ ACUM ACUM