Chrissy și John au primit Kris Jenner o mașină automată de șampanie

Ce-i faci pe Kris să-i sperie pe Jenner, care deține un imperiu de 380 de milioane de dolari, pentru un cadou pentru casa? O mașină automată de șampanie Moet & Chandon, evident. Mulțumită prietenilor ei minunați, Chrissy Teigen, John Legend, coafurii Jen Atkin și soțului Mike Rosenthal, Jenner este acum proprietarul mândru al unei mașini automate negre, plină cu sticle mini Moët Imperial Brut în valoare de aproape 5000 de dolari. Și o rezervă nelimitată de rezervă, pentru că bineînțeles.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Umm vă mulțumesc @chrissyteigen @ johnlegend @ jenatkinhair @ mrmikerosenthal … Atunci când un stivuitor se arată la casa mea, în dimineața zilei de luni, cu o mașină automată de șampanie și o ofertă nelimitată de @moetusa @ moetchandon Champagne sar peste bucurie !!! Și nu o să mint puțin beat. IUBESC voi va multumesc frumosilor mei prieteni #ilovechampagne #ilovemyfriends #blessed #luckygirl

Un post pe care la împărtășit Kris Jenner (@krisjenner)

Mașina de ediție limitată – în Marea Britanie există doar 16 și doar patru în case particulare – au sosit ieri în fața casei Jenner din New Hidden Hills cu un stivuitor ieri. Jenner a postat o poveste despre Instagram mulțumindu-i pe cele două cupluri pentru darul lor. În timp ce ea arată că mașina de vânătoare vine de pe camion, o puteți auzi spunând: “Dumnezeule, Moët & Chandon este cel mai bun. Chrissy și John și Jen și Mike, voi sunteți cu adevărat uimitori.

imagine

Instagram / @KrisJenner

Potrivit mărcii, toate comenzile personalizate trebuie să fie aprobate direct de Moët Hennessy. Jenner, viața perenă a petrecerii la reuniunile Kardashian-Jenner, nu a pierdut niciodată timp sărbătorind acest dar uimitor – după capturarea ei, “sărind de bucurie!” Și nu o să mint puțin beat. prietenele mele minunate. Doar un motiv pentru care dorim să participăm la o cină de familie din Kardashian.

Urmați Delish pe Instagram.