Chili’s Sells $ 3.13 Margaritas să-și sărbătorească ziua de naștere

În fiecare martie, ChiliHeads, după cum sunt numiți angajații Chili, sărbătoresc încă un an de reușită a coapselor cu un bash în Dallas. Pentru prima dată, în cinstea celei de-a 43-a aniversări a restaurantului, oaspeții se pot distra și pe distracție. Și în cinstea acestei ocazii, vor fi servite margaritele ieftine.

La 13 martie, ziua de naștere oficială a lui Chili, restaurantul va oferi cel mai bine vândut cocktail pentru $ 3.13. Presidente Margarita a fost un hit, deoarece a fost adăugat la meniu la mijlocul anilor ’90. Marginea superioară a restaurantului este făcută cu Sauza Conmemorativo Tequila, Lichior de Portocale Patrón Citrónge Premium și Presidente Brandy, plus amestecul dulce și acru utilizat în toate rețetele de margarita de Chili.

Chili ia în serios această băutură lovită. Potrivit Vine Pair, băutura este zdruncinată exact de 25 de ori, în timp ce chelnerii o duc la masă. Trei uncii sunt turnate într-un pahar, iar restul de două uncii rămân pe masă pentru a vă bucura. Doar nu luați toate Pam Beasley și glisați alte băuturi ale clienților, sau s-ar putea să nu vă puteți bucura de festivitățile de anul viitor.

Vezi acest mesaj pe Instagram

#presidentemargarita pentru prânz #relaxing #chillingout #needtorelax # medoingme # chilis #

Un post distribuit de Kelly Lowery (@kellzproductions)

Margareta specială va fi oferită numai pe data de 13, care este în mod corespunzător marți (Taco marți și ieftine margs face pentru o mare de tratament la mijlocul săptămânii). Este disponibil pe tot parcursul zilei, deși, astfel încât să puteți profita de ofertele fericite de ore dacă aveți timp potrivit. Între orele 3 și 7, aperitive precum guac, aripi și murături prajite sunt disponibile pentru câțiva dolari.

Aceasta este prima dată când Chili a sărbătorit public ziua sa natală, dar restaurantul intenționează să facă 13 martie o sărbătoare anuală.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.