Chalupa de pui goi se intorc la Taco Bell

Pentru un restaurant taco, T. Bell este surprinzător de confortabil cu tortilla. Au folosit ouă, pâine prăjită franceză și pui prăjit, în loc de scoici taco, dovedind că orice poate fi tacut dacă crezi. In aceasta saptamana, Chicken-ul Chicken Naked Wild se intoarce in rotatie pentru prima data de la lansarea lui in ianuarie anul trecut si exista o noua aroma pentru fanii de pui prajiti pentru a incerca.

Chalupa Naked original se întoarce în meniu cu o coajă de pui prăjită de carne albă, umplute cu salată, brânză, roșii și sos de fermă de avocado. Apoi este noul copil pe bloc, care este puțin mai răgușit. Cabana de pui Wilder Naked are aceeași cochilie și fixare cu un sos sălbatic picant, ușor fumos, în loc de avo-ranch.

imagine

Taco Bell

Potrivit brandului Eating, Taco Bell a început testarea drumului Wilder Chalupa în ianuarie 2017, în aceeași lună a ieșit Chalupa sălbatică. După o așteptare lungă, tacosul de pui prăjit va reveni în magazine în această joi și va rămâne în meniu până la jumătatea lunii iulie. Ia-le pe cont propriu pentru 2.99 dolari sau ca parte dintr-o cutie de 5 dolari cu un Doritos Locos Taco, Crunchy Taco și băutură medie.

imagine

Taco Bell

Peste in Ohio, poti sa iei si taco-ul de pui plin cu branza. Cleveland, OH Taco Bells testează un Nacho Cheese Naked Chicken Chalupa, adăugând brânză topită în interiorul cochiliei. Dacă vă simțiți cu adevărat, puteți să-l rupeți întotdeauna ordonând o parte a chips-urilor și a unui sos de brânză nacho pentru a vă topi peste taco. Vom lăsa decizia asta pentru tine și pentru jafurile tale.

Urmați Delish pe Instagram.