CEO-ul de miliardar al lui Croix a fost acuzat de hărțuire sexuală și tortură

Copilul în vârstă de 80 de ani Nick A. Caporella a fost acuzat de hărțuire sexuală de către doi dintre piloții lui, Wall Street Journal rapoarte. Caporella este președintele miliardarului, directorul executiv și cel mai mare acționar al National Beverage, compania care a achiziționat compania La Croix în 1996.

Ambii piloți au intentat procese împotriva lui Caporella, pretinzând că le-a dat peste 30 de ori între anii 2014-2016. În aceste cazuri, Caporella zbura cu jetul de afaceri însuși cu bărbații din cabina de pilotaj acolo ca și copiloți.

Unul dintre procese a fost depus de pilotul Terence Huenefeld și soția sa. Procesul afirmă că Caporella sa angajat în “reprimarea repetată nejustificată, nejustificată și neinvitată, frecare și fremătărire a piciorului lui Terry într-o manieră sexuală, ajungând spre organele sexuale ale lui Terry”.

Pilotul Vincent Citrullo a intentat o acuzație împotriva lui Caporella pentru presupusele atingeri nedorite, începând din 2014 WSJ a vorbit recent cu el, el a susținut că presupusul comportament al lui Caporella a fost “cu siguranță nepotrivit”.

Lee Schillinger, care este avocatul ambilor reclamanți, a confirmat că unul dintre cele două cazuri fusese deja soluționat. Celălalt rămâne în așteptare.

Avocatul lui Caporella, Glenn Waldman (care reprezintă și băutura națională), a negat vehement toate afirmațiile și a spus că este neîntemeiat, pe măsură ce clientul său, un om foarte bogat și mult mai în vârstă, a fost vizat pentru a fi doar acela. Analiza în timp real a Forbes, în valoare de peste 4,1 miliarde de dolari, la 3 iulie 2018, Caporella.

Добавить комментарий

*

77 + = 82