Cel mai mare pierzator Trainerul Bob Harper dezvăluie că a luptat împotriva depresiei după inima lui

Bob Harper, un antrenor și gazdă Cea mai mare pierdere, a suferit un atac de cord în februarie trecut după ce sa prăbușit la o sală de gimnastică din New York City. Acum, într-un fragment din cartea sa viitoare,Dieta Super Carb, publicat în oameni, Harper detaliază infarctul care ia schimbat viața și cum nu a mai fost niciodată la fel.

În carte, el elaborează detaliile înfricoșătoare care i-au înconjurat atacul de inimă. Harper se plângea de a fi amețit și, recent, a leșinat în timpul unui antrenament, dar a ignorat semnele de avertizare și a suspendat apelurile unui medic pentru mai multe teste. Deci, pe 12 februarie, sa întâlnit cu un antrenor pentru un antrenament la sala de sport și sa oprit în mijlocul antrenamentului său; trainerul lui știa imediat că ceva nu era în regulă. Personalul din sală de gimnastică a sunat la 911 și a folosit un defibrilator și, din fericire, a existat un doctor prezent la sală de gimnastică care a efectuat CPR până când paramedicii au sosit.

“Ei și-au scos defibrilatoarele grele și mi-au dat un șoc atât de intens, Sherry, antrenorul de fitness, mi-a spus că întregul meu corp a levitat de pe podea”, a scris el. “Încă mi se dau frisoane”. Harper se grăbea la spital și se afla într-o comă indusă timp de două zile. El a rămas la spital timp de opt zile, dar recuperarea a fost doar începutul. Când sa întors acasă, nici măcar nu putea să meargă în jurul blocului. “Eu, tipul de fitness care lucrează în fiecare zi, nu se poate plimba în jurul blocului fără a fi înghițit sau amețit”, a scris el. “A fost o experiență umilitoare, cel puțin, umilitoare și dură.”

El spune că în lunile de după atacul de cord, când se recupera acasă, a devenit foarte emoționat și deprimat. “Inima mea a renunțat la mine”, a repetat în capul meu. Rationally am știut că acest lucru a fost nebun, dar nu am putut să-l opresc “, a scris el. “Am strigat peste inima mea frântă din acea zi februarie. Acum, că sa recuperat, încerc să mai am încredere în ea”.

Добавить комментарий

*

85 − 81 =