Ceea ce Beyoncé mănâncă într-o zi

Din zilele ei în copilul Destiny’s până la momentul ei de breakout ca putere solo, Beyoncé Knowles literalmente suflă mințile peste tot. Ea este acum soție, mamă și proprietară a propriei sale linii de îmbrăcăminte activă, iar regina Bey fără flacără nu arată nici un semn că va părăsi tronul în curând. Ea continuă să comanda atenția lumii cu performanțe care coboară în maxilar și albume de hartă (să vorbim Limonadă) tot cu sprijinul etern al “stupului” ei devotat, așa că trebuie să ne întrebăm: Ce combustibil Sasha Fierce?

Beyoncé a avut parte de momente memorabile de mâncare și băutură și chiar a amplificat vânzările Red Lobster cu o singură referință în piesa ei “Formation”. Dar chiar vrem să știm ce mănâncă Bey într-o zi obișnuită. Deși devine din ce în ce mai privată în legătură cu viața ei acasă, ea a împărtășit mai multe detalii de-a lungul anilor cu privire la dieta care îi permite să mențină acel punct de crimă,.

SUNT ÎNTÂLNIȚI ÎNTÂLNIRE SNACKS.

Junk nu este cu siguranță permisă în cămara doamnei Carter. Înainte de un interviu cu Marie Claire Marea Britanie în 2008, reprezentanții lui Bey au stabilit legea cu privire la ce gustări nu au fost permise: fără cipuri, fără bomboane, fără deserturi, fără junk food, fără mâncare prăjită. Dar se pare că popcornul este permis:

Vezi acest mesaj pe Instagram

Deeeeeeeeeeeeeerrrricious��

Un articol postat de Beyoncé (@beyonce)

Ea se întinde pe legumele.

Beyoncé a spart mesele ei de zi cu zi Formă: “Mereu am micul dejun – să zicem, albușuri de ouă, o bucată de legume de legume sau cereale integrale cu lapte scăzut de grăsime, pentru prânz și cină mănânc o grămadă de pește și legume și în timpul zilei încerc să rămân hidratat”. Destul de practicabil, corect?

Vezi acest mesaj pe Instagram

# 22 dayveganchallange ��

Un articol postat de Beyoncé (@beyonce)

Ea, cu adevărat, se aprovizionează cu sos de zahăr pe carcasă.

Cu o sticlă de Tobasco pregătită, Bey știe cum să-și împrospăteze lucrurile. Chiar și taiteii Aiki instant.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Un articol postat de Beyoncé (@beyonce)

Ea stabilește obiective SMART WEIGHT-LOSS.

Beyoncé are o combinație de invidiat de mușchi tonifiți și curbe ucigașe, dar când spune “M-am trezit așa”, ea nu vorbește despre figura ei. “Nu sunt o persoană subțire naturală, trebuie să lucrez pentru ea”, a spus ea Formă într-un interviu din 2013. Deși nu folosea numărarea caloriilor ca instrument, ea și-a păstrat cu siguranță obiectivele atunci când a venit să mănânce și să-și exercite. “Am fost la greutatea mea ideală în timp ce lucram la videoclipul meu” Crazy in Love “… Ori de câte ori vreau să intru într-o formă uimitoare, este vorba despre dimensiunea corpului pe care intenționez să o fac”.

imagine
giphy

Dar ea nu crede în dieta CRASH.

Ca o amenințare triplă, Beyoncé a trebuit să-și îmbunătățească greutatea pentru turnee și roluri pe ecran. În timp ce se pregătea să se joace în spatele cântăreței Deena Jones Fete de vis în 2006, a fost pusă sub presiune pentru a scădea cu 20 de lire sterline. În timpul unei apariții la Oprah, ea a mărturisit că procesul de pierdere în greutate nu era cel mai sănătos. “Am vrut sa slabesc si sa fac o transformare fizica si a fost dificil pentru ca imi place mancarea, imi place sa mananc”, a spus ea. “Am facut un fast, un curatator maestru timp de 14 zile. Toata lumea manca Krispy Kremes in jurul meu.” Da, chiar și Yoncé se îmbătrânește uneori și, în spate, a spus că nu va recomanda această abordare.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Sărbătorirea celei de-a 5-a aniversări a Let’s Move! #GimmeFive @michelleobama ��

Un articol postat de Beyoncé (@beyonce)

PIZZA SUNT SĂ ÎI GĂSIȘTE.

Beyoncé munceste din greu si cu siguranta merita sa joace din greu, asa ca ea face un punct de a merge usor pe dieta in mod regulat. “Mereu mă tratăm la o masă duminică, când pot avea tot ce-mi doresc. De obicei este pizza, care este indulgența mea preferată”, a spus ea pentru Formă. Doriți să comandați “za” ca și Regina? Solicitați sos de roșii și jalapeños (chiar dacă Jay-Z-ul ei o consideră judecător).

Vezi acest mesaj pe Instagram

Un articol postat de Beyoncé (@beyonce)

Ea este oBSESSED cu IN-N-OUT.

Lanțul de produse alimentare fast-food din California este una din punctele sale slabe. Dar uita de stilul animalelor – ordinul ei este surprinzător de simplu: un cheeseburger clasic.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Un articol postat de Beyoncé (@beyonce)

Ea bea ROSé la RELAX.

S-ar putea să cântă despre “sosirea lui Cuervo fără vânătoare”, dar Bey era cunoscută pentru a bea rosé și vin alb (și, uneori, limoncello) în timpul vacanței, ca și doamna de clasă.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Un articol postat de Beyoncé (@beyonce)

Ea va încerca să evite carnea roșie.

După ce a câștigat 57 de kilograme în timpul sarcinii cu fiica Albastră Ivy, Beyoncé a fost hotărâtă să scape de greutatea copilului. De fapt, ea a trebuit de când a avut un spectacol programat la doar trei luni de la naștere! “Am mâncat o dietă foarte scăzută în calorii, am rămas departe de carnea roșie și am mâncat multă pește, am înlocuit pastele și orezul cu quinoa și am băut doar apă”.

Vezi acest mesaj pe Instagram

��

Un articol postat de Beyoncé (@beyonce)

Ea a devenit vEGAN … pentru o perioadă.

In 2013, Bey si Jay au sarit la bord cu programul de 22 de zile de nutritie al lui Marco Borges, programator de celebritati. Ea a ajutat la promovarea serviciului de livrare a cărților și a maselor pentru a merge împreună cu planul, care include 22 de zile de mese pe bază de plante. Cuplul de putere a eliminat alimentele procesate și și-a înălțat porții de verde cu frunze, fructe de padure proaspete și alte obiecte sănătoase, cum ar fi pizza vegană. Iar Beyoncé se pare că a iubit rezultatele. In timpul Bună dimineața America “M-am simtit ca pielea mea era cu adevarat ferma, mult mai stransa cand m-am lipsit de mancare si greutatea a ramas departe”.

Vezi acest mesaj pe Instagram

# 22daysvegan

Un articol postat de Beyoncé (@beyonce)

După ce au rămas douăzeci de zile, B a recunoscut că se întoarce la vechile sale căi, cum ar fi: “Acum, știi, mai mănânc carne. E vorba de echilibru, dar absolut fac alegeri mai bune … Dacă un foodie născut în Houston eu pot să o fac, și tu poți. ” Laudă.

imagine
giphy / tidal

PIN-ul pentru mai târziu:

imagine

Urmați Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

− 2 = 1