Castelul alb tocmai a găzduit propria lor nuntă “regală” și este mai clasică decât ați putea imagina vreodată

Dragostea lui Adam Mandel de la White Castle merge mult înainte de a se întâlni cu soția sa, Whitney Wicker.

“Sunt din New York, așa că am mâncat White Castle întreaga mea viață”, spune Adam.

Un american de origine Texas, Whitney nu a mâncat decât vreodată burgerii înghețați de castelul alb pe care îi puteți cumpăra la magazinele de bacanie înainte să se întâlnească cu Adam. Lucra ca fotograf pe drum cu o muzician, iar ea a fost promotor al unei emisiuni. Prima dată când au vizitat orașul natal împreună, acesta a fost primul loc pe care la luat.

Deoarece nu există castele albe în Fort Worth, Texas, unde trăiesc acum, de fiecare dată când se întorc în New York, Castelul Alb este întotdeauna prima lor oprire. Restaurantul fast-food este o parte atât de mare din relația lor că după ce sa angajat anul trecut în Nashville, ei au decis să se oprească pentru o mușcătură la unul acolo.

Atunci au decis să includă Castelul Alb în planurile lor de nuntă.

“Am văzut anunțurile pentru concurs pe mese și am crezut că calendarul a fost atât de perfect”, spune Whitney, referindu-se la concursul White Castle Wedding, care a lansat vara trecută pentru cupluri care speră să câștige o cină la repetiție, ceremonia și recepția la un Castel alb restaurant, plus o lună de miere cu cinci nopți în Belgia.

Din mii de înregistrări, Whitney și Adam au câștigat premiul mare și s-au căsătorit la Castelul Alb situat pe Las Vegas Strip ultima duminică, 11 martie.

Puneți plăcile Pinterest gata, deoarece această nuntă este mult mai bună decât ați fi putut imagina vreodată.

imagine

Fotografie de Jenna Bryant 

Din păcate, cutiile glisante din aranjamentele de flori erau goale și folosite doar pentru decorare. (Imaginați-vă dacă ați putea busta în buchet după ceremonia de gustare rapidă ?!)

imagine

Fotografie de Jenna Bryant 

imagine

Fotografie de Jenna Bryant 

Cuplul alb iubitor de castel nu ar fi putut fi mai fericit de modul în care sa dovedit și el. Deoarece White Castle a gestionat întregul proces de planificare a nunții, împreună cu Nunți și Evenimente Simfonice, toți cei pe care Whitney și Adam trebuia să le facă era să aleagă ceea ce doreau servit din meniu și să-i spună White Castle ce fel de muzică le plăcea și aroma de tort dorită.

“Castelul alb a gestionat restul și sa dovedit mai bine că ne-am fi putut imagina”, spune Adam.

imagine

Fotografie de Jenna Bryant 

În timp ce părinții lui Whitney și Adam erau puțin șocați când copiii le-au spus pentru prima dată despre locul lor de nuntă, s-au apropiat de idee odată ce au văzut cât de frumoasă ar fi nunta de la Castelul Alb.

“Cred că văzând tot ceea ce este decorat și cât de bine a pus echipa celor de la White Castle totul au luat toate sentimentele nervoase pe care le-au avut despre copiii lor că se căsătoreau într-un restaurant fast-food imediat”, spune Adam. “Până la sfârșitul nopții toți au venit la noi spunându-ne că este cea mai bună nuntă la care au fost vreodată”.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.