Cashews și nuci de macadamia au reamintit despre Listeria Scare

Dacă mâncați cashews sau macadamia nuci pe regulat, avem o veste proastă pentru tine.

Adevărul simplu Nuci de Macadamia uscate la cuptor și aluatele de cacao Ava, roșii și sărate, sunt rechemați pentru posibila contaminare cu Listeria, potrivit Administrației Alimentare și Medicamentului. Cele două reamintește retragerile nu au legătură.

Adevărul simplu Nucăturile Macadamia uscate și prăjite au fost vândute în șase state din Midwestern, inclusiv Indiana, Kansas, Kentucky, Missouri, Ohio și Nebraska. Nucatele recuperate au fost vândute la magazinele Kroger, Bakers, Gerbes și Dillons, în pachete de plastic de 12 uncii, cu o dată de expirare din 2 mai 2018. Numărul lor UPC este 11110-02478.

Kroger a eliminat deja nucile de pe rafturile sale, dar oferă o rambursare sau înlocuire integrală pentru oricine a cumpărat nuci de la ei.

imagine

Adevărul simplu Nuci de macadamia uscate la cuptor și aluatul de cocos al lui Ava Roșii și sărate sunt recuperați pentru eventuala contaminare cu Listeria.
Amabilitatea FDA

Mai putin de 225 de unitati din carnea de cacao organica Aas a fost vanduta in nord-estul Connecticutului, New Jersey, New York si Pennsylvania, in cisterne de plastic de 8 uncii, cu data de 28 aprilie 2018. Numarul lor UPC este de 8- 10111-01035-1 și numărul lotului lor este 11817-L2.

In timp ce nuielele au fost testate negativ pentru listeria, nucile s-au inca amintit “dintr-o abundenta de prudenta”, dupa o ancheta de la Hamptons Farm – de unde au provenit – gasind o piesa contaminata, conform FDA. În timp ce alte produse de la Hampton Farms nu sunt afectate de această rechemare, casheurile pot fi returnate unde au fost achiziționate pentru o rambursare completă.

Până în prezent nu s-au raportat boli, dar simptomele listeriei pot include febră, dureri de cap, diaree, rigiditate și alte probleme gastro-intestinale. În timp ce listeria poate fi tratată cu antibiotice, femeile însărcinate care sunt infectate cu listeria riscă să intre în sarcină.

Urmăriți Delish pe Instagram.