Carrie Underwood a avut cel mai terifiant “mers pe jos” tort de ziua de nastere

S-ar putea să fi fost ziua ei, dar Carrie Underwood se simțea destul de mort în acest weekend trecut. Cântăreața de țară și-a mărturisit iubirea Zombie de mai multe ori și în timp ce visul ei de a fi un zombie în plus nu a fost încă realizat, prietenul brutar al lui Carrie și-a făcut toate dorințele de ziua de nastere într-un tort personalizat inspirat de spectacol.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Mă cunoaște atât de bine … tort și jucării noi de exerciții! Imma mi-a împins fața mai târziu. @iiyyilders @iveycakestore @thewalkingdead #bootybelt

Un articol postat de Carrie Underwood (@carrieunderwood)

Fața este concepută să arate ca o poartă cu sârmă de sârmă ghimpată sângeroasă deasupra și citește “Do not Open, Dead Inside”, cu mâinile zombie care izbesc. Spatele este mai puțin supărător, dar la fel de impresionant. Este argintiu pictat și imprimat manual, cu un citat celebru din sezonul 4 când Carol îl împușcă pe Lizzie: “Uită-te la flori”.

imagine
Instagram.com / Carrie Underwood

În timp ce noi am ales ceva mai mult, bine, înălțător, Carrie a fost foarte mulțumită, spunând despre tortul făcut de Ivey Childers de la Franklin, Tennessee, IveyCake, “Mă cunoaște atât de bine … tort și noi jucării de exerciții! se confruntă cu asta târziu “.

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

68 + = 72