Burger King lansează oficial parmă de pui Sandwich

imagine

Regele burgerilor

După testarea sandwich-urilor de Paine Parm în diferite locații Burger King în ultimii ani, BK și-a adus în sfârșit sandwich-ul italian de brânză în meniul.

În această săptămână, Burger King a lansat “Sandwich-ul de parmezan de pui”, făcut cu pui prăjiți crocant, mozzarella gooey, rasul de sos Parm și marinara pe un cartof de prăjit prăjit, rapoarte despre consumul de mâncare. Sandvișurile sunt vândute pentru 4,99 USD la restaurante din țară pentru o perioadă limitată de timp.

Pentru a sărbători lansarea, Burger King sa îmbinat cu un grup de vedete de realitate cunoscute pentru iubitorii de mâncare italiană. Distribuția lui Jersey Shore, inclusiv Nicole “Snooki” Polizzi și Vinny Guadagnino, s-au reunit pentru a filma un anunț Burger King.

Vezi acest mesaj pe Instagram

# a întâlnit prietenii mei @burgerking & a așteptat cu răbdare să demoleze sandwich-ul de parmez de pui aka CPC SANDWICH ��

Un post partajat de Nicole “Snooki” Polizzi (@snooki)

În film, distribuția reamintește zilele lor Jersey Shore și vorbește despre locul în care se află acum, toate în timp ce mănâncă cina de familie, cum ar fi noile sandvișuri BK. După cum era de așteptat, a fost implicată pomparea de pumn.