Bloody Mary Chips sunt un lucru

Kettle Brand nu are cea mai mare gama de arome plăcute de cartofi de cartofi, dar brandul se află puțin în afara cutiei, cu cea mai nouă adăugire la lista: chipsuri cu aromă de Bloody Mary. Dar nu te bucura prea mult – deși chips-urile sunt făcute ca un cocktail de brânzeturi duminicale preferate, evident că nu este inclus nici un alcool real.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Nu prea devreme pentru a da startul Fundației de duminică cu câteva Marys Sângeros.

Un post distribuit de Kettle Brand (@kettlebrand)

În mod surprinzător, au toată aroma unei Mary Bloody Classic și sunt chiar condimentate cu un pic de piper de cayenne pentru a le oferi doar cantitatea potrivită de căldură. Și ceea ce este chiar mai bine este că aveți libertatea de a mânca pe ele fără vină, deoarece chipsurile nu conțin gluten și sunt lipsite de grăsimi trans și conservanți. Cipul nou este unul din cele patru arome diferite incluse în Packet Sampler Pack de la Kettle Brand, și vine alături de Buffalo Bleu, Quesicy Spicy și Backyard Barbeque.

Dacă sunteți doar mâncărime pentru a încerca noul gust afară, vă puteți îndrepta spre Amazon sau Boxed pentru a cumpăra pachet de prelevatori pentru Kettle Brand.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.