Ben Affleck și Matt Damon joacă într-un film despre inelul de crimă al lui McDonald’s Monopoly

Luna trecuta, Beastul zilnic a publicat o relatare cu adevărat nebună a unui inel de crimă care “a câștigat” (furat) mai mult de 24 milioane de dolari din jocul Monopoly anual al McDonald’s. Saga sa desfasurat cu aproape 20 de ani in urma, incheiind-o in 2001, cand FBI a inlaturat conducatorul Jerome Jacobson. O parte din motivul pentru care probabil că nu ați mai auzit despre această poveste înainte – cazul a început la 10 septembrie 2001.

Aproape două decenii mai târziu, povestea absolut sălbatică vine pe marele ecran. Conform Termen limita, a existat un război destul de mare de licitare pentru film, pe care se va baza Beastul zilnic poveste “Cum a fost un ex-copist al lui McDonald’s Monopoly Game și de milioane de dolari.” Cei mai buni prieteni, Matt Damon și Ben Affleck au ieșit pe primul loc cu Fox; Matt va juca rolul principal în film, în timp ce Ben va conduce.

Povestea este extrem de confuză, dar esența este aceea: Jerome a avut acces la compania de tipărire care a făcut piesele de joc și a creat un grup de asociați care l-au ajutat să pretindă aproape fiecare premiu, de 12 ani. Un tip anonim al FBI-ului a început căutarea lui Jerome și a complicilor săi, ceea ce a condus în cele din urmă la mai multe arestări, precum și la o adresă de televiziune și la un film comercial filmat de McDonald’s pentru scuze pentru întreaga încercare. Sincer, e de mirare că jocul continuă.

McDonald's Launches Its Largest-Ever Promotion

Getty ImagesTim Boyle

Pe lângă faptul că a fost absolut ridicol, povestea a fost practic construită pentru filme. Coincidențele includ FBI urmărind doi suspecți într-un oraș numit Fair Play și un film filmat cu unul dintre câștigătorii frauduloși. Nu mai există niciun cuvânt în momentul în care filmul va fi făcut sau lansat, dar puteți citi aici povestea adevărată a crimei.


imagine
Con Poulos

COMANDĂ ÎN AVANS ACUM Delish Cookbook, amazon.com