Barurile Oreo Candy sunt aici și suntem în largul tău!

Nu suntem subtile cu privire la faptul că ne iubim toate lucrurile Oreo. Am transformat cookie-ul clasic în vafe, cheesecakes și chiar și într-o tigaie Oreogasm tigaie (nu judecați până nu ați încercat-o), dar există un lucru pe care l-au lipsit cookie-urile noastre și lumea deserturilor crem-și vine. Curând. Pregătește-te, America, pentru că bilele de bomboane Oreo vin pentru tine.

Dacă ați călătorit în străinătate, este posibil să fi văzut deja o bară de bomboane Oreo IRL, dar colțul Milka / Oreo nu a fost disponibil în SUA până acum, așa că Mondelez International este gata să ne ofere tratamentul pentru junk food pe care noi sunteți Serios pentru mult timp. Dacă un Oreo Frappuccino este acolo în lume, este timpul să le punem într-un bomboane. Doar spuneam.

imagine

Amabilitatea lui Milka

Bara de ciocolată Oreo, realizată în colaborare cu marca de ciocolată europeană Milka, este disponibilă în prezent în peste 20 de țări la nivel internațional și va intra pe piața americană încă din octombrie. Deși va fi o lansare lentă inițială, vă puteți aștepta să le vedeți în magazine la nivel național până în 2017.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Si, de asemenea, un cristal, un rectangular și un munte de ternura, obtenemos …

Un post trimis de Milka (@milka_es)

Dar dacă nu puteți aștepta atât de mult, puteți să călătoriți întotdeauna în străinătate. (Sau cumpărați unul pe Amazon, unde, desigur, sunt deja disponibile pentru vânzare).

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

+ 3 = 7